Er zitten geen producten in uw winkelwagen

Kinderen die EB hebben worden ook wel vlinderkinderen genoemd, omdat hun huid even kwetsbaar is als een vlinder.

Bron: https://www.vlinderkind.nl/


"Fantastisch verband!! Daardoor heeft mijn dochter echt minder blaren en wonden."

Reactie van moeder Wendy die PolyMem bij haar dochter met EB gebruikt. De volledige naam is bij ons bekend en deze moeder heeft toestemming gegeven om de quote te gebruiken.


"Mijn eerste ervaringen met de Spycra Protect zijn heel positief. Ik had op een plek op mijn onderbeen waar steeds blaren kwamen door mijn nieuwe schoenen. Ik heb er een Spycra Protect overheen geplakt. Ik had daardoor geen last meer van de blaren als ik die schoenen droeg. Er ontstond ook geen schade toen ik de pleister eraf haalde.

Nogmaals bedankt!"

Reactie van Jannie. De volledige naam is bij ons bekend en zij heeft toestemming gegeven om de quote te gebruiken.

Wat is Epidermolysis bullosa (EB)?

EB is de verzamelnaam voor een groep van zeldzame, erfelijke huidaandoeningen. De oorzaak is een aangeboren fout in de huideiwitten, waardoor de verschillende huidlagen niet goed hechten. Ze komen gemakkelijk los en zo ontstaan er blaren en open wonden, bij de minste wrijving, druk of aanraking. Op de huid maar soms ook op de slijmvliezen.

Er zijn verschillende hoofd- en subtypen EB, gaande van zeer mild tot zeer ernstig. De milde vormen zijn meestal dominant erfelijk, de ernstige vormen meestal recessief.

Bron: https://www.debra.nl/


PolyMem en EB
   
PolyMem en EB studies
   
Spycra Protect en EB
   
Algemene informatie over EB in Nederland
   

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Wilt u meer informatie over onze producten of gratis proefmateriaal ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Stuur daarvoor een e-mail of bel ons tijdens kantooruren op 024-6777800. Wij helpen u graag verder.

Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor wonden met een complexe genezing die langer dan 21 dagen voortduurt.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00