Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Epidermolysis bullosa (EB)Kinderen die EB hebben worden ook wel vlinderkinderen genoemd, omdat hun huid even kwetsbaar is als een vlinder.

Bron: https://www.vlinderkind.nl/"Fantastisch verband!! Daardoor heeft mijn dochter echt minder blaren en wonden."

Reactie van moeder Wendy* die PolyMem bij haar dochter met EB gebruikt.


Wat is Epidermolysis bullosa?

EB is de verzamelnaam voor een groep van zeldzame, erfelijke huidaandoeningen. De oorzaak is een aangeboren fout in de huideiwitten, waardoor de verschillende huidlagen niet goed hechten. Ze komen gemakkelijk los en zo ontstaan er blaren en open wonden, bij de minste wrijving, druk of aanraking. Op de huid maar soms ook op de slijmvliezen.

Er zijn verschillende hoofd- en subtypen EB, gaande van zeer mild tot zeer ernstig. De milde vormen zijn meestal dominant erfelijk, de ernstige vormen meestal recessief.

Bron: https://www.debra.nl/

Wij van AllweCare doen onze uiterste best om verbandmiddelen te leveren die met name geschikt zijn voor de wondbehandeling bij EB. Op deze webpagina kunt u hierover alles lezen.

PolyMem en EB
   
PolyMem en EB studies
   
Algemene informatie over EB in Nederland
   

Productvragen of meer informatie
Wilt u meer informatie over onze producten of gratis proefmateriaal ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Stuur daarvoor een e-mail of bel ons tijdens kantooruren op 024-6777800. Wij helpen u graag verder. *Volledige naam is bij ons bekend en deze moeder heeft toestemming gegeven om deze quote te gebruiken.

Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor wonden met een complexe genezing die langer dan 21 dagen voortduurt.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00