Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Herstel het wondmilieu op een natuurlijke wijze

MMP regulerend wondcontactverband. De unieke mix van ingrediënten in MelMax, die van nature voorkomen in wondvocht en serum, normaliseren het wondmilieu waardoor het lichaam het genezingsproces weer kan voortzetten.

Metaalionen spelen een belangrijke rol in het genezingsproces. Door dit proces goed te bestuderen en te analyseren welke natuurlijke ionen veelal in onbalans zijn bij een verstoort genezingsproces, is MelMax ontwikkeld. Door deze natuurkracht te combineren met honing en citroenzuur worden tevens schadelijke micro-organismen actief aangepakt.

Het MelMax verband, eenmaal geplaatst op een open wond, geeft onder andere de iogene formulering van metalionen geleidelijk af aan het wondbed. Vooral stagnerende complexe wonden worden op deze manier gereactiveerd om tot een spoedige genezing te komen. Het totale effect van MelMax op de wond is als volgt:

• Metaalionen herstellen de MMP balans
• Boekweithoning ondersteunt het eigen afweersysteem
• Citroenzuur creëert een optimaal zuur wondmilieu

Resultaat

Door de inzet van MelMax wordt de MMP-balans, de ontstekingsactiviteit en de bacteriële contaminatie optimaal gereguleerd. Hierdoor wordt een spoedige genezing van de wond actief ondersteund.

Verdieping
Hoe ziet MelMax eruit?
   
Het verhaal achter MelMax (medicijnmannen op Haïti)
   
Op welke wonden mag MelMax?
   
 
De ingrediënten nader toegelicht
METAAL - Waarom belemmert een MMP onbalans de wondgenezing?
   
HONING - De kracht van donkere boekweithoning
   
CITROEN - Het belang van een optimale PH balans in de wond
   
 
Aanvullende informatie
MelMax assortiment en vergoeding
   
Veel gestelde vragen
   
Wetenschappelijke onderbouwing
   
Gebruiksaanwijzing (samengevat) en bijsluiter
   
 
BEHANDEL op basis van de primaire functie(s)
   
BEHANDEL op basis van het WCS-model
   
BEHANDEL op basis van verbandwisselfrequentie
   
 
MelMax is een medisch hulpmiddel Class IIb.
 

Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor wonden met een complexe genezing die langer dan 21 dagen voortduurt.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.
+31 (0)24 - 677 78 00