Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Perfectie in siliconen verbandmiddelen!


Spycra richt zich al vele jaren op het ontwikkelen van unieke verbandmiddelen gebaseerd op medische siliconen. Daarbij is een optimale bescherming van het wondbed en de huid rondom de wond het speerpunt. Absorberende verbanden zult u bij Spycra dan ook niet tegenkomen. Het assortiment bestaat uit wondcontact- en fixatiematerialen voor de behandeling van complex genezende wonden.

Spycra producten worden in België gefabriceerd door Reskin medical en door AllweCare medical in Nederland exclusief gedistribueerd en professioneel gepromoot. Lees alles over deze unieke producten op de onderliggende product tabs en als zorgprofessional kunt u uiteraard altijd vrijblijvend een proefverpakking bij ons aanvragen.

In het najaar verkrijgbaar; Spycra Film en Roll
In het naarjaar van 2020 zal het assortiment van Spycra worden uitgebreid met Spycra Film en Spycra Roll. Hou de website in de gaten. Met directe ingang is Spycra Protect nu bij AllweCare medical verkrijgbaar.

Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor wonden met een complexe genezing die langer dan 21 dagen voortduurt.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.
+31 (0)24 - 677 78 00