Er zitten geen producten in uw winkelwagen
De meest eenvoudige verbandfixatie voor het hoofd.
Gebruiksaanwijzing NL
Kies de juiste maat. Model Small is geschikt voor kinderen, model Medium is bestemd voor jong volwassenen en model Large en Xlarge voor volwassenen afhankelijk welke grootte het meest betrouwbaar en comfortabel aansluit. Zorg er altijd voor dat CareFix verbandfixatie hoofd niet te strak en niet te los zit. Schuif de handen aan de open onderzijde in het product en plaats deze over het hoofd. Dit kan zelfstandig worden gedaan of met behulp van een zorgprofessional. De onderste band dient onder de kaak te worden geleid. Gebruik het product patiëntgebonden en CareFix verbandfixatie hoofd kan gewassen worden om een goede hygiëne te waarborgen. Volg daarbij de wasinstructies. Het product kan dag en nacht worden gedragen. Vervang indien beschadigd of (ernstig) vervuild. Volg altijd het advies van de behandelaar. Wegwerpen met het normale huisvuil.


De bijsluiter bestaat uit de bovenstaande plaatjes.

Verbandfixatie hoofd

Hoe vaak komt 't niet voor dat het fixeren van verbandmiddelen bij wonden op het hoofd lastig is? Er zijn uiteraard buisverbanden verkrijgbaar die op maat geknipt kunnen worden, maar dat gaat niet zo eenvoudig en moet telkens opnieuw gebeuren. Hierbij is de zelfredzaamheid van de patiënt niet gebaat en 't kost veel extra zorgtijd.

Juist voor dit soort situaties, waarbij en verbandmiddel op het hoofd, het voorhoofd, de oren of op de bovenzijde van hals moet worden gefixeerd, is CareFix verbandfixatie model hoofd ontworpen. De zachte rekbare vezels o.a. voorzien van katoen, zorgen voor een optimale fixatie van het verband waarbij er toch een maximum aan comfort wordt ervaren. Zo zal een verbandmiddel effectiever werken, de therapietrouw groter zijn en de zelfredzaamheid toenemen. Dit leidt tot minder zorgtijd en lagere zorgkosten.

 
Model Small
Uitermate geschikt voor jongere kinderen vanaf de leeftijd van +/- 6 jaar.

Model Medium
Optimaal geschikt voor jong volwassenen.

Model Large en Extra Large
Geschikt voor de volwassen man of vrouw, afhankelijk van wat 't meest comfortabel aansluit.


Klik op onderstaand artikel en bestel direct
CareFix
CareFix verbandfixatie hoofd S
10
0170-HS
Carefix verbandfixatie voor het hoofd maat Small (10 stuks). Z-indexnr. 16225732
x € 11,23
CareFix verbandfixatie hoofd M
10
0170-HM
Carefix verbandfixatie voor het hoofd maat Medium (10 stuks). Z-indexnr. 16225767
x € 11,64
CareFix verbandfixatie hoofd L
10
0170-HL
Carefix verbandfixatie voor het hoofd maat Large (10 stuks). Z-indexnr. 16225759
x € 12,83
CareFix verbandfixatie hoofd XL
10
0170-HXL
Carefix verbandfixatie voor het hoofd maat Extra Large (10 stuks). Z-indexnr. 16225740
x € 14,04


CareFix verbandfixatie model hoofd is een medisch hulpmiddel. Prijzen inclusief BTW en exclusief € 3,50 verzendkosten. Vraag bij grotere volumes ineens, vrijblijvend een offerte aan.

Vergoedingsstatus CareFix verbandfixatie hoofd
   
BEHANDEL op basis van de primaire functie(s)
   
BEHANDEL op basis van het WCS-model
   


Wasbaar op 60 graden, niet bleken, in de wasdroger op de laagste stand, niet strijken en niet chemisch reinigen.

Samenstelling
Latex vrij. 60% polyamide, 18% elastaan, 16% katoen, 6% polyester.

Gratis proefverpakking

Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor wonden met een complexe genezing die langer dan 21 dagen voortduurt.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.
+31 (0)24 - 677 78 00