Er zitten geen producten in uw winkelwagen
"Het eerste resultaat was verbluffend!"  • Snel verlost van de pijn.
  • Eenvoudig in het gebruik.
  • Natuurlijke ingrediënten.
  • Veilig voor moeder en kind.

Voor de zorgprofessional
Bent u zorgprofessional en wilt u NursiCare vanuit uw praktijk adviseren of verkopen? Klik dan op onderstaande banner om met ons contact op te nemen.

Interesse in NursiCare als zorgprofessional

"Een moeder met al weken kloven heb ik deze pad gebracht. Binnen 6 uur geen pijn meer!!! En nu mooie genezing (baby inmiddels ook gekliefd voor tongriem wat oorzaak weghaalde). Maar de behandeling van de baby was al voor het gebruik van de pads. Dus eerste ervaring heeft jullie verhaal helemaal waargemaakt."

Nederlandse Lactatiekundige Ineke, names moeder Tessa

Borstvoeding is wel natuurlijk maar niet altijd vanzelfsprekend.
Verkeerd aanleggen van de baby bij het geven van bortvoeding is een veel voorkomende oorzaak van pijnlijke of verwondde tepels. Recent onderzoek toont aan dat meer dan 30% van de vrouwen die beginnen met het geven van borstvoeding, te maken krijgt met verwondingen aan de tepel. Over het algemeen zijn deze verwondingen zeer pijnlijk en het vergt extra veel motivatie van de moeder om borstvoeding te blijven geven.

Klik hier om op YouTube de instructievideo te bekijken.

NursiCare is de oplossing voor snel herstel van tepelverwondingen.
NursiCare tepelverband is een uiterst effectieve manier om de gezondheid van de tepel te handhaven tijdens het geven van borstvoeding. Het verband is van hetzelfde materiaal gemaakt als PolyMem dat al meer dan 20 jaar in Nederland wordt ingezet voor de behandeling van chronische en complexe wonden. Het absorberend verband is bedekt met een dunne ademende film die lekkage en besmetting voorkomt. Zuurstof- en waterdampuitwisseling kan gewoon blijven plaatsvinden, waardoor de genezing extra wordt ondersteund.

NursiCare is latex-vrij, bevat natuurlijke biologische ingrediënten en laat geen nare geurtjes of smaak achter voor de baby. Gebruik NursiCare preventief of direct als de eerste tekenen van tepelbeschadiging zichtbaar zijn. NursiCare werkt bij de behandeling van verwondde, geïrriteerde, gekloofde, zeer gevoelige of pijnlijke tepels. Het verband is een medisch hulpmiddel, goedgekeurd door de Amerikaanse FDA en heeft een volledige CE certificering.

NursiCare is veilig, natuurlijk een effectief.
   
Resultaten van NursiCare in de praktijk
   
De gebruiksaanwijzing van NursiCare (samengevat)
   
De voordelen van het kopen bij AllweCare medical B.V.
   
Dit product elders goedkoper?
   

Klik op onderstaand artikel en bestel direct
NursiCare
NursiCare tepelverband
1
400
NursiCare tepelverband ontwikkeld door PolyMem. 1 doosje met 6 stuks.
x € 21,14
NursiCare is wel een medisch hulpmiddel maar valt onder de acute wondzorg en wordt dus niet vanuit de basisverzekering vergoed. Prijzen zijn inclusief btw en exclusief € 3,50 verzendkosten.
 
Download hier de bijsluiter

Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor wonden met een complexe genezing die langer dan 21 dagen voortduurt.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.
+31 (0)24 - 677 78 00