Er zitten geen producten in uw winkelwagen

 
 

Multifunctioneel polymerisch membraanverband. De actieve componenten in PolyMem maken de wond schoon, verzachten de pijn en creëren een optimaal vochtig wondmilieu. Daarbij hebben de deeltjes elementair zilver in PolyMem Silver een antimicrobiële werking voor gebruik bij een geïnfecteerde wond.

PolyMem is al vanaf 1995 verkrijgbaar in Nederland en wordt sindsdien door een groot aantal wondzorgprofessionals voorgeschreven. Zij ervaren dagelijks het feit dat PolyMem echt "iets" doet met de wond waardoor de wondgenezing wordt versneld. Door de unieke mix van bijzondere componenten in PolyMem zorgt het verband voor reiniging, demping van de ontsteking, verzachting van de pijn en een optimale bescherming van de complex genezende wond. Zo kan de wond weer zo spoedig mogelijk genezen.

Artikel in Wounds International (juni 2019)
Lees hier het meest recente artikel in Wound International, waarin de werking van PolyMem helder staat uitgelegd en studies aanwijzing geven, dat PolyMem de overactiviteit van pijnreceptoren verminderd, waardoor pijn en zwelling van de wond afneemt en de wond niet langer stagneert in de inflammatoire fase.

In tegenstelling tot een 'basis' absorberendverband bevat PolyMem een unieke combinatie van drie componenten die bijdragen aan de vorming van een optimaal wondmilieu voor een spoedig herstel van de wond. PolyMem dekt af, zorgt voor een actieve wondreiniging, verzacht de pijn en is inzetbaar bij elk type wond (m.u.v. 3e graads brandwonden) en in elke genezingsfase.

De actieve componenten in PolyMem
Algemene samenstelling & behandelindicaties
   
Surfactant (F68) in PolyMem
   
Glycerine in PolyMem
   
Superabsorber in PolyMem
   
Zilver (Ag, geldt alleen voor de grijskleurige PolyMem)
   
Hematomen behandelen met PolyMem
   
 
PolyMem behandelprotocol voor alle varianten
   
PolyMem casuïstieken
   
PolyMem vergoeding, verkrijgbaarheid en bijsluiters
   
 
BEHANDEL op basis van de primaire functie(s)
   
BEHANDEL op basis van het WCS-model
   
BEHANDEL op basis van verbandwisselfrequentie
   

Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor wonden met een complexe genezing die langer dan 21 dagen voortduurt.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.
+31 (0)24 - 677 78 00