Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Meer genezing, minder pijn.

 


PolyMem is al vanaf 1995 verkrijgbaar in Nederland en wordt sindsdien door een groot aantal wondzorgprofessionals voorgeschreven. Zij ervaren dagelijks het feit dat PolyMem echt "iets" doet met de wond waardoor de wondgenezing wordt versneld. Door de unieke mix van bijzondere ingrediënten in PolyMem zorgt het verband voor reiniging, demping van de ontsteking, verzachting van de pijn en een optimale bescherming van de chronische wond. Zo kan de wond weer zo spoedig mogelijk genezen.


 


Multifunctioneel Polymerisch Membraan Verband

PolyMem is een multifunctioneel polymerisch membraan verband dat speciaal ontwikkeld is om de genezing van complexe en / of chronische wonden optimaal te ondersteunen.

In tegenstelling tot een 'basis' absorberendverband bevat PolyMem een unieke combinatie van drie ingrediënten die bijdragen aan de vorming van een optimaal wondmilieu voor een spoedig herstel van de wond. PolyMem dekt af, zorgt voor een actieve wondreiniging, verzacht de pijn en is inzetbaar bij elk type wond (m.u.v. 3e graads brandwonden) en in elke genezingsfase.

De actieve ingrediënten in PolyMem
SURFACTANT
   
GLYCERINE
   
SUPERABSORBER
   
ZILVER (alleen in de grijze variant)
   
 
WONDPROTOCOL - Alle PolyMem verbanden
   
CASUÏSTIEKEN
   
MEDISCHE INFORMATIE
   

Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor de genezing van complexe wonden die langer dan 21 dagen bestaan.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.
+31 (0)24 - 677 78 00