Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Binnenkort verkrijgbaar

Binnenkort is Spycra Protect verkrijgbaar bij AllweCare medical B.V. voor de Nederlandse markt. Deze pagina is in opbouw en wij houden u op de hoogte.

Spycra Protect bestaat uit een zachte siliconenlaag, waarover een fijne laag van soepele Lycra® vezels is aangebracht. Het verband is huidkleurig, zijdezacht en heeft zelfklevende eigenschappen.

Het verband is bi-elastistisch (rekbaar in de lengte en in de breedte) en herpositioneerbaar met afgeronde hoeken voor een betere fixatie. Dit vermindert het negatieve effect van wrijving bij fragiele huid en de bijkomende huidletsels zoals blaarvorming. De wijde poriënstructuur is luchtdoorlatend en laat het verdampen van transpiratie toe. Het verwijderen of herpositioneren is pijnloos en vermindert de kleefkracht nauwelijks. Spycra Protect kan direct aangebracht worden op zowel de intacte huid als op kleine wondjes en blaren.


Assortiment & Prijzen
   
Verkrijgbaarheid en vergoeding
   

Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor wonden met een complexe genezing die langer dan 21 dagen voortduurt.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00