Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Perfectie in siliconen verbandmiddelen!

Spycra producten worden al vele jaren in België gemaakt en door AllweCare in Nederland gedistribueerd en actief gepromoot. Het assortiment bestaat hoofdzakelijk uit verbandmiddelen die zelfklevend zijn op basis van 100% medische siliconen. Lees alles over deze unieke producten op onze website en als zorgprofessional kunt u uiteraard altijd vrijblijvend een proefverpakking bij ons aanvragen.

Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor wonden met een complexe genezing die langer dan 21 dagen voortduurt.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00