Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Een professionele kijk op littekenbehandeling.  100% medische siliconen.
     
  De gel trekt snel in, is niet vettig en is onzichtbaar te dragen.
     
  Eenvoudige en effectieve therapie.

  Bent u zorgprofessional en wilt u een overzichtelijke gratis display voor in uw praktijk. Neem dan contact met ons op.
ScarView gel

ScarView gel is een medische siliconen gel, dus van de meest zuivere soort, die wordt aanbracht op een litteken om deze sneller en vlakker te laten uitrijpen waarbij roodheid, irritatie en jeuk effectief tot een minimum wordt beperkt.

Wanneer kiest u voor ScarView gel?

Het gebruik van siliconen verbanden is de meest intensieve therapie maar is niet altijd praktisch toe te passen. Bijvoorbeeld in het gelaat, de hals of op plaatsen waar een verband niet eenvoudig kan worden gefixeerd. In die situaties is ScarView gel de betere keuze.

Gebruiksaanwijzing, samenstelling en bijsluiter
   
Deskundigen oordeel, richtlijnen en studies
   
Vergoedingsstatus & verkrijgbaarheid ScarView
   
De voordelen van het kopen bij AllweCare medical B.V.
   

Klik op onderstaand artikel en bestel direct
ScarView gel
ScarView gel
1
SCARV30
1 tube ScarView gel - 15ml
x € 31,72
ScarView Gel is een medisch hulpmiddel. De genoemde (G-standaard) prijzen zijn geldig op 1 januari 2019 en inclusief btw en exclusief verzendkosten. Lees voor gebruik de bijsluiter en volg het advies van uw behandelaar.
 Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor wonden met een complexe genezing die langer dan 21 dagen voortduurt.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.
+31 (0)24 - 677 78 00