Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Een professionele kijk op littekenbehandeling.

Siliconen littekenverband en gel. De 100% medische siliconen in ScarView creëren een optimaal littekenmilieu om zo vlak, huidkleurig, soepel en irritatievrij mogelijk uit te rijpen.

Na een verwonding van de huid ontstaat een litteken. Bij een normale uitrijping van dit litteken zal het de huidskleur zo goed mogelijk evenaren en wordt er verder geen hinder ondervonden.

Dit is helaas niet bij iedereen het geval. Wanneer er sprake is van een aantal risicofactoren kan een litteken hypertrofisch of keloïd worden. We spreken hierbij van een afwijkend littekens. De gevolgen van deze afwijkende littekens kunnen heel ingrijpend zijn. Doordat de huid z'n natuurlijke elasticiteit verliest kan (ernstige) immobiliteit optreden. Ledematen kunnen niet of niet voldoende meer worden gestrekt en vaak is een kostbare operatie onvermijdelijk om dit te herstellen.

Afwijkende littekens hebben vrijwel altijd een ingrijpend effect op de kwaliteit van leven. Naast het ontsierende effect dat voor vrijwel iedereen schaamte met zich meebrengt, kan het dagelijks functioneren worden belemmerd. Met de inzet van de, inmiddels goed onderbouwde, siliconen littekentherapie wordt door zorgprofessionals goede resultaten behaald, waarbij de kwaliteit van leven zo hoog mogelijk wordt en de maatschappelijke participatie sterk wordt bevorderd.

Risicofactoren afwijkende littekens
   
Hypertrofische en keloïde littekens
   
De werking van siliconen littekentherapie
   
Deskundigen oordeel, richtlijnen en studies
   
 

BEHANDEL op basis van de primaire functie(s)
   

BEHANDEL op basis van het WCS-model
   
BEHANDEL op basis van verbandwisselfrequentie
   

Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor wonden met een complexe genezing die langer dan 21 dagen voortduurt.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.
+31 (0)24 - 677 78 00