Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Reoxcare wordt veel eenvoudiger in het gebruik!

De innovatieve antioxidante technologie voor maximale ondersteuning van het natuurlijke wondgenezingsproces bij complex genezende wonden. Binnenkort ook als hydrogel!

Binnenkort wordt Reoxcare HydroGel in Nederland verkrijgbaar en is wat betreft de werking identiek aan het al sinds mei 2019 voorgeschreven Reoxcare wondverband. Ook de toepassing is primair hetzelfde, alleen de hanteerbaarheid is nu veel eenvoudiger geworden!

Kant-en-klaar
Reoxcare is kant-en-klaar en direct vanuit de tube te gebruiken. Het blijft stabiel in de wond zitten, vormt een optimaal vochtig wondmilieu, vermindert de oxidatieve stress en ondersteunt op deze manier een snelle genezing van de complex genezende wond.

In basis hetzelfde als Reoxcare wondverband
Lees voor de volledige werking en de onderbouwing van Reoxcare HydroGel de informatie die staat bij het Reoxcare wondverband. Daar wordt precies uitgelegd hoe Reactive Oxygen Species (ROS) in de wond de genezing verstoren en hoe Reoxcare HydroGel dit probleem uiterst effectief aanpakt.

Specificaties en gebruiksaanwijzing
   
Klinische onderbouwing
   
Assortiment & verkrijgbaarheid
   


Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor wonden met een complexe genezing die langer dan 21 dagen voortduurt.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.
+31 (0)24 - 677 78 00