Er zitten geen producten in uw winkelwagen

Voorbeeld van een receptformulier


Download receptformulieren

Receptformulier PolyMem klik hier
Receptformulier DryMax klik hier
Receptformulier MelMax klik hier
Receptformulier ScarView klik hier
Receptformulier Spycra contact klik hier
Receptformulier Kytocel klik hier
Receptformulier Dialtec klik hier
Receptformulier Wondmanager klik hier
Receptformulier CareFix verbandfixatie klik hier


Voor mogelijke vergoeding van Natrox zuurstof wond therapie, dient vooraf een aanvraag bij de betreffende zorgverzekeraar te worden ingediend.

Receptformulier Natrox klik hier

Onze eenvoudige en snelle ReceptService

Wanneer een Huisarts, Medisch Specialist of Verpleegkundig Specialist wondzorg in Nederland besluit dat de complexe of chronische wond het beste me één van onze producten kan worden behandeld dan komt het verbandmiddel in aanmerking voor vergoeding vanuit de basisverzekering. Hiervoor dient de (huis)arts een receptformulier volledig in te vullen en te ondertekenen. Dit receptformulier kan vervolgens worden ingeleverd bij de apotheek of medisch speciaalzaak naar keuze. Mocht dit, om wat voor reden dan ook, lastig zijn, dan kan het receptformulier ook direct worden opgestuurd naar een met ons samenwerkende landelijk opererende apotheek. Deze apotheek is gespecialiseerd in de levering van verbandmiddelen en zorgt ervoor dat zowel de zorgprofessional als de patiënt, niet voor verrassingen komen te staan.

Definitie Verpleegkundig Specialist Wondzorg
Om de titel van Verpleegkundig Specialist te mogen voeren moet men zijn ingeschreven in het specialistenregister van de Registratiecommissie Specialismen Verpleegkunde. De Verpleegkundig Specialist geniet titelbescherming zoals vastgelegd in het BIG-register artikel 3 en 14. De Verpleegkundig Specialist voldoet aan de voorwaarden die opgenomen zijn in het Algemeen Besluit College Specialismen Verpleegkunde. De Verpleegkundig Specialist, zoals aangemerkt in dit schrijven, heeft als aandachtsgebied wondzorg.

Voordelen 
O Snelle levering thuis
O Maximale service
O Heldere communicatie

Wat u hoeft te doen
O Vul het receptformulier volledig in en onderteken deze.
O Fax, e-mail, fotografeer met de smartphone of stuur dit formulier naar het adres zoals vermeld op het receptformulier.

De producten worden binnen 1 á 2 werkdagen bij de patiënt thuis afgeleverd.

Wettelijk eigen risico

De verbandmiddelen op deze website worden in Nederland gedistribueerd en vertegenwoordigd door AllweCare medical B.V. Het ingeleverde formulier wordt direct aangeboden aan een landelijk opererende gespecialiseerde apotheek. Wij kunnen geen 100% garantie bieden op vergoeding maar we zullen alle betrokken partijen zo goed mogelijk informeren.

LET OP: Voor verbandmiddelen geldt in Nederland een wettelijk eigen risico van € 385,- in 2016 en 2017. Zolang dit bedrag nog niet is verbruikt, zal de zorgverzekeraar een rekening sturen naar de patiënt.

Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor de genezing van complexe wonden die langer dan 21 dagen bestaan.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.
+31 (0)24 - 677 78 00