Er zitten geen producten in uw winkelwagen
De natuurlijke verbanden

Een snelle genezing van wonden daar is iedereen bij gebaat. Principelle biedt een assortiment verbandmiddelen voor de behandeling van complex genezende wonden, allemaal voorzien van unieke natuurlijke ingrediënten om de wondgenezing te bespoedigen.

Principelle IF verband
   
   
 Het wondcontactverband van Principelle bestaat uit een inert acetaatgaas dat niet verkleeft aan het wondbed en voorzien is van een mix van donkere boekweithoning om een wondinfectie effectief aan te pakken of te voorkomen en IF om de MMP balans te herstellen. De ideale wondcontactlaag voor geïnfecteerde wonden die in de genezing stagneren. Bij (sterk) exsuderende wonden is een afdekkend absorberend verband vereist.
 
Principelle Matrix (border)
   
   

Principelle Matrix wondverbanden zijn samengesteld uit een PUR (polyurethane) toplaag, hydrogel en IF (ionische formulering). De hydrogel bevat 30% water en is in staat om zowel vocht af te geven aan een droge wond en tevens wondvocht te absorberen bij een licht tot matig exsuderende wond. De IF in het verband reguleert een overdaad aan MMP's, zodat de extracellulaire matrix weer kan worden opgebouwd. Het verband is zelfklevend en tevens verkrijgbaar met een mild klevende border voor extra bescherming bij het wassen of het douchen. Principelle Matrix is primair te gebruiken gedurende maximaal 7 dagen.

 
   
Principelle Matrix+ (border) - Met honing!
   
 
Nog niet leverbaar!
   
 Principelle Matrix+ (plus) is identiek aan Principelle Matrix maar heeft tevens donkere boekweithoning als actief ingrediënt. Honing staat bekend om zijn anti-bacteriële eigenschappen. Hierdoor is Matrix+ goed in te zetten bij de geïnfecteerde wond. Eveneens verkrijgbaar met en zonder border en primair te gebruiken gedurende maximaal 7 dagen.  

Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor wonden met een complexe genezing die langer dan 21 dagen voortduurt.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00