Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Met de kracht van moeder natuur

Wond- en huidverzorging op natuurlijke basis

Alle producten van Principelle zijn geïnspireerd op de kracht van moeder natuur. Als een wond niet wil genezen of de huid niet wil herstellen, kunnen er diverse natuurlijke biologische processen in onbalans zijn geraakt.

De bijzondere natuurlijke ingrediënten in de Principelle producten herstellen de natuurlijke balans, waardoor de wond snel zal genezen en de huid spoedig zal herstellen.

 

Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor wonden met een complexe genezing die langer dan 21 dagen voortduurt.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00