Er zitten geen producten in uw winkelwagen


Een Nederlandse praktijkstudie i.s.m. met de HPV geeft zeer positieve resultaten! Volg deze link of kijk bij de tab 'Publicaties & deskundigenoordelen'.

De unieke combinatie van het HidraWear wondverband en HidraWear AX oksel fixatieverband, zorgt voor een optimale behandeling van complex genezende wonden bij patiënten met de chronische huidziekte Hidradenitis suppurativa (HS).

Wat is Hidradenitis Suppurativa (HS)?
   
Welk probleem lost HidraWear op?
   

 

 

HidraWear AX oksel fixatieverband
(per stuk)

HidraWear wondverband 
(per 60 stuks)

 

 

Assortiment & specificaties
   

Publicaties & deskundigenoordelen
   
Bijsluiter & gebruikstips
   
Verkrijgbaarheid & vergoeding
   

AllweCare medical B.V. is de exclusieve Nederlandse distributeur van HidraWear producten die worden gefabriceerd door HidraMed Solutions Ltd (Ireland).

Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor wonden met een complexe genezing die langer dan 21 dagen voortduurt.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00