Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Speciaal ontwikkeld voor wonden bij oedeem!Het unieke DryMax Foam wondverband combineert de superabsorberende eigenschappen van DryMax met een dun laagje Foam aan de wondcontactzijde, waardoor het verband een optimaal vochtig wondmilieu creëert en verkleving vrijwel geheel voorkomt.

De logische evolutie van het DryMax wondverband!

Door een dun laagje absorberende foam in DryMax Foam te integreren, is het verband met zijn ongekende superabsorberende eigenschappen nu ook inzetbaar in de matig, tot zelfs licht exsuderende wondgenezingsfase. Hierdoor is verbandwisseling minder frequent noodzakelijk, wat de belasting voor de patiënt en de zorgverlener zo laag mogelijk maakt. De behandelaar en de patiënt kunnen het vertrouwde DryMax nu blijven inzetten tot aan de sluiting van de wond. Dit alles zal heel aannemelijk leiden tot een kortere behandelduur en lagere zorgkosten.
 
Samenstelling & wondindicaties
   
Eigenschappen en resultaat
   
Specificaties en gebruiksaanwijzing
   
Deskundigenoordeel, studies en literatuur
   
Assortiment & prijzen DryMax Foam
   
Vergoedingsstatus DryMax Foam
   
 
BEHANDEL op basis van de primaire functie(s)
   
BEHANDEL op basis van het WCS-model
   
BEHANDEL op basis van verbandwisselfrequentie
   

Vraag gratis een DryMax Foam sample aan


Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor wonden met een complexe genezing die langer dan 21 dagen voortduurt.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.
+31 (0)24 - 677 78 00