Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Compact, effectief en comfortabel

 


Nieuwe richtlijn 2021 decubitus adviseert:

Voorkomen van decubitus op de hielen 4.28.
Gebruik bij het vrij leggen van de hielen een (antidecubitus-hiel)kussen/hielbeschermer waarmee de druk over de kuit verdeeld wordt, zonder dat er druk ontstaat op de achillespees. De knie moet licht gebogen zijn door het bovenbeen te ondersteunen.

De Maxxcare Heel Pro Evolution hielbeschermer is een eenvoudige een effectieve oplossing om decubitus aan de hielen te voorkomen en de wondgenezing te ondersteunen.

Vier afzonderlijke luchtkokers in de Heel Pro Evolution verdelen de druk optimaal over de onderzijde van de voet, waarbij de hiel volledig vrij komt te liggen. De uiterst gladde buitenzijde beschermt maximaal tegen schuifkrachten en maakt dat de hielbeschermer vrijwel onmerkbaar te dragen hoe de gebruiker ook in bed ligt. 

De Maxxcare hielbeschermer kan uitstekend in combinatie met verbandmiddelen bij wondzorg aan de voeten worden gebruikt. Zorg er wel voor dat het verband nergens de voet kan afknellen. Voor een snelle wondgenezing van decubituswonden aan de hiel is offloading (wegnemen van druk) essentieel. Met de Maxxcare Heel Pro Evolution weet u zeker dat dit zal gebeuren op een haast onmerkbare en comfortabele manier.

Nu ook in een maat XL en Small!

Direct vanuit de verpakking kan de Maxxcare Heel Pro Evolution op eenvoudige wijze stabiel over de voet worden geplaatst. De 4 unieke afzonderlijke luchtkokers zijn met precies voldoende lucht gevuld om een zo optimale drukverdeling mogelijk te maken. De versie van de Heel Pro Evolution past om iedere voet tot een omvang van 43 cm. Blijkt de voetomvang groter dan 43 cm, dan is de Heel Pro Evolution maat XL de optimale keuze. Is de voetomvang kleiner dan 38 cm dan biedt de Heel Pro Evolution maat Small de meest optimale pasvorm.

Navulsets. Sinds kort zijn ook navulsets te verkrijgen met daarin 4 luchtkokers die in de Maxxcare hielbeschermer zijn verwerkt en eenvoudig zijn te verwisselen.

Lopen met de Maxxcare Heel Pro Evolution is geen probleem. De extra stroeve onderzijde zorgt ervoor dat de kans op uitglijden tot een minimum wordt beperkt. Uiteraard is het niet de bedoeling om lange afstanden te gaan afleggen, maar van het bed naar het toilet en terug is prima mogelijk.

 

Eigenschappen & resultaat
   
Informatieve video's
   
Wel of geen vergoeding?
   
Gebruiksaanwijzing (samengevat) en documentatie & studies
   
De voordelen van het kopen bij AllweCare medical B.V.
   

Klik op onderstaand artikel en bestel direct
Maxxcare Heel Pro Evolution
Heel Pro Evolution Standaard
1
060001
Maxxcare Heel Pro Evolution hielbeschermer in de standaard uitvoering 1 stuks. Geschikt voor een voetomvangsmaat tot 43 cm.
x € 67,75
Heel Pro Evolution maat XL
1
060003
Dit is de XL versie van de Maxxcare Heel Pro Evolution hielbeschermer. Geschikt voor een voetomvangsmaat vanaf 43 cm.
x € 72,95
Heel Pro Evolution maat Small
1
060004
Dit is de Small versie van de Maxxcare Heel Pro Evolution hielbeschermer. Geschikt voor een voetomvangsmaat kleiner dan 38 cm.
x € 71,95
Navulset voor maat Standaard
1
060511
Navulset met 4 luchtkokers die aanwezig zijn in de Heel Pro Evolution Standaard.
x € 21,00
Navulset voor maat XL
1
060513
Navulset met 4 luchtkokers die aanwezig zijn in de Heel Pro Evolution XL.
x € 21,00
Navulset voor maat Small
1
060514
Navulset met 4 luchtkokers die aanwezig zijn in de Heel Pro Evolution Small.
x € 21,00
De MaxXcare Heel Pro Evolution is een medisch hulpmiddel. De genoemde prijzen zijn per stuk inclusief hoog BTW en exclusief verzendkosten (€ 3,50)

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00