Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Maak kennis met AllweCare medical B.V.

AllweCare

NEDERLANDSE DISTRIBUTEUR EN IMPORTEUR VAN MEDISCHE HULPMIDDELEN
Opgericht in maart 2014, distribueert en importeert AllweCare medical B.V. een groot aantal medische hulpmiddelen op het gebied van wond- en littekenzorg, stomazorg, anti-decubituszorg en overige zorgproducten voornamelijk in de Nederlandse markt.

HET BREDE KADER

Wereldwijd worden velen soorten medische hulpmiddelen ontwikkeld en lokaal verkocht. Naar schatting vindt bijna 90% van de hulpmiddelen die dagelijks in Nederland worden gebruikt zijn oorsprong in het buitenland. Zonder de juiste kennis, kunde en begeleiding waren deze producten nooit bekend geworden bij onze zorgprofessionals en patiënten. Laat staan op een adequate en efficiënte wijze ingezet en gebruikt. Waar een fabrikant niet in staat is om zelfgeproduceerde hulpmiddelen te vermarkten, is een distributeur of importeur de aangewezen partner om dit te verzorgen. De samenwerking die hierin wordt ontwikkeld kan voor zowel de lange, als korte termijn worden overeengekomen.

ACHTERGROND INFORMATIE ALLWECARE MEDICAL BV

Door een unieke samenloop van omstandigheden en vanuit een persoonlijke ambitie hebben Ton Mulder, Leander van Haaften en Remko van Oss besloten om een eigen onderneming op te richten. AllweCare medical B.V., zoals het bedrijf is gaan heten, heeft zich als doel gesteld om de distributie en import te verzorgen van voornamelijk producten op het gebied van stoma-, wond-, litteken- en antidecubituszorg. Vanuit een persoonlijke relatie met een groot aantal gerenommeerde fabrikanten van bekende merknamen in Nederland, is het AllweCare medical B.V. gelukt, om langlopende exclusieve distributieafspraken te maken.

ASSORTIMENT

Het assortiment van AllweCare medical B.V. bestaat o.a. uit de volgende merknamen in alfabetische volgorde: ApoTie, Biatain, Comfeel, Comfortex, Corsinel, Dialtec, DryMax, FreeStyle, InnoCare, KytoCel, Landing Strip, LaproCare, MaxXcare, MelMax, PolyMem, Safehip, Secco, ScarView, Spycra Contact, StomaSafe etc.

ORGANISATIE
Het dagelijks bestuur bestaant uit 3 personen die leiding geeft aan een organisatie van in totaal 15 mensen. De focus ligt vooral op het promoten en begeleiden van de medische hulpmiddelen in Nederlandse ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, revalidatiecentra en thuiszorgorganisatie, zowel bij de voorschrijvers en gebruikers, als eindgebruikers.

MISSIE
AllweCare medical B.V. levert met name unieke medische hulpmiddelen die een duidelijke meerwaarde bieden aan de gebruiker. Dit alles vanuit de overtuiging dat deze producten het leven van mensen echt kan veranderen. Een hulpmiddel dat optimaal aansluit bij de zorgvraag, verbetert de kwaliteit van leven en verlaagt de toenemende druk op de zorg in Nederland. Mensen zijn hierdoor langer in staat om een gezond en zelfstandig leven te leiden.

VISIE
In een maatschappij die de komende 10 jaar sterk zal vergrijzen, zullen medische hulpmiddelen een wezenlijke rol spelen om de gezondheidzorg werkbaar en betaalbaar te houden. Immers met het juiste hulpmiddel op maat, kan een zorgverlener werk van kwaliteit leveren en de zorgbehoevende, een zelfstandig en menswaardig leven leiden. Wij streven ernaar om ons assortiment blijvend te laten aansluiten op de veranderende behoeften in de zorg en door promotie met passie en deskundigheid, zoveel mogelijk tevreden gebruikers te creëren.

Wij zullen al het mogelijke doen om u optimaal van dienst te zijn.

Directie AllweCare medical B.V.
De directie met v.l.n.r. Leander van Haaften (Sales director), Ton Mulder (Marketing director) en Remko van Oss (Financial director).

Optimale service en distributie


Ons team van Account Managers en Product Adviseurs staat dagelijks voor u klaar om te helpen met het juiste gebruik van onze medische hulpmiddelen of voor het beantwoorden van uw vragen. AllweCare medical B.V. biedt tevens de mogelijkheid voor het geven van een klinische les op de werklocatie. Daarnaast kunnen we het gebruik van onze producten, indien nodig, bij de patiënt in de thuissituatie begeleiden. Zo dragen wij actief bij aan een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven, waarbij we de kosten van de zorg zo laag mogelijk houden.

Vanuit een groot magazijn in Heteren beleveren wij geheel onafhankelijk en met 99% aflevering op de volgende werkdag, al onze medische hulpmiddelen aan o.a. groothandels, medisch speciaalzaken, apotheken, ziekenhuizen, verpleeghuizen en gebruikers thuis. Met name in Nederland maar inmiddels ook aan steeds meer landen binnen Europa.

AllweCare op TV
Op 27 dec. 2014 was AllweCare bij RTL4 (Medical Travel) op TV (spoel door naar 3:25 min). Klik hier. 

Bezoekadres:
Komkleiland 7
6666 ME Heteren

Postadres: 
Postbus 36
6666 ZG Heteren

Tel.: 024 - 677 78 00
Fax: 024 - 677 77 81
E-mail: info@allwecare.nl


IBAN   NL47 RABO 0148649769
BIC/SWIFT   RABONL2U
BTW   NL853624823B01
KVK   59738073
+31 (0)24 - 677 78 00