Er zitten geen producten in uw winkelwagen
gratis proefverpakkingEen urinestoma wordt aangelegd na een operatie waarbij de blaas is verwijderd.

Een gedeelte van de dunne darm (ileum) wordt in dit geval gekoppeld aan de urineleiders en door de buikwand naar buiten gebracht. Dit vormt dan een nieuwe uitgang voor urine. Een urinestoma bevindt zich meestal aan de rechterzijde van de buik. Wanneer u een definitief of tijdelijk stoma krijgt, dan heeft u o.a. de keuze uit twee soorten opvangsystemen als het gaat om de fixatie van het stomazakje op uw lichaam.

Wat is een 1-delig systeem?
   
Wat is een 2-delig systeem?
   
Hoe worden onze stomazakjes gemaakt?
   
Interessante links
   
Wij helpen u graag!
   
Verkrijgbaarheid, vergoeding en de bijsluiter
   
 
LaproCare is colofonium vrij!
   
Voorbeelden uit de praktijk (casuïstieken)
   
 

Stomazorg

LaproCare stomazorg levert in Nederland een breed assortiment aan stomaproducten en aanvullende hulpmiddelen. Wij zijn een volledig Nederlands bedrijf gevestigd in Heteren.

Huid

Een gezonde huid is uiterst belangrijk! Wij onderscheiden ons met unieke huidplaten, zodat wij de huid van vrijwel iedere stomadrager een passende oplossing kunnen aanbieden.

Onze missie

Door het leveren van stomaproducten van de hoogste kwaliteit samen met een goede service, het leven van een stomadrager zo normaal mogelijk laten zijn.

Ons team

Wij hebben een binnen- en buitendienst team van ervaren product- specialisten die dagelijks zorgdragen voor een optimale product- en stomadragerbegeleiding.

Onze service

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten? Neem dan contact met onze klantenservice op. Chat, bel of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!
+31 (0)24 - 677 78 00