Er zitten geen producten in uw winkelwagen
gratis proefverpakking Een urinestoma


Nu met verbeterde aftap!
Alle urinestomazakjes van LaproCare worden vanaf juni 2018 geleverd met een verbeterde zachte aftap. Het plugje sluit en opent veel eenvoudiger en raak je daarbij ook niet meer kwijt.


Tevens worden er in ieder doosje twee Uro Adapters ClickSafe gratis meegeleverd. Deze adapter is universeel te koppelen op iedere urinenachtzak. Met de ClickSafe koppeling 'klikt' de adapter uiterst betrouwbaar aan het urinestomazakje voor een veilige nachtrust en is ook weer eenvoudig los te maken.
Artnr. USZ1
Uro Adapter ClickSafe - 5 stuks - Z-indexnr. 16731980


Interessante links
Lees nog veel meer over stomazorg in Nederland via de onderstaande zeer aan te bevelen websites.Wat is een urinestoma?

Een urinestoma wordt aangelegd na een operatie waarbij de blaas is verwijderd.

Een gedeelte van de dunne darm (ileum) wordt in dit geval gekoppeld aan de urineleiders en door de buikwand naar buiten gebracht. Dit vormt dan een nieuwe uitgang voor urine. Een urinestoma bevindt zich meestal aan de rechterzijde van de buik. Wanneer u een definitief of tijdelijk stoma krijgt, dan heeft u o.a. de keuze uit twee soorten opvangsystemen als het gaat om de fixatie van het stomazakje op uw lichaam.

1-delig systeem
   
2-delig systeem
   
Bent u al een stomadrager?
   


In de fabrieken van LaproCare Stomazorg worden 1- en 2-delige stomazakjes met alle zorgvuldigheid geproduceerd. Zo bieden wij een compleet assortiment van hoogwaardige en zeer betrouwbare stomaproducten. Surf gerust rond op onze website om te kijken welk stomazakje het beste bij uw behoeften past. Een proefverpakking mag u natuurlijk altijd gratis en uiteraard geheel vrijblijvend aanvragen.

LaproCare stomaproducten zijn medische hulpmiddelen.

Stomazorg

LaproCare stomazorg levert in Nederland een breed assortiment aan stomaproducten en aanvullende hulpmiddelen. Wij zijn een volledig Nederlands bedrijf gevestigd in Heteren.

Huid

Een gezonde huid is uiterst belangrijk! Wij onderscheiden ons met unieke huidplaten, zodat wij de huid van vrijwel iedere stomadrager een passende oplossing kunnen aanbieden.

Onze missie

Door het leveren van stomaproducten van de hoogste kwaliteit samen met een goede service, het leven van een stomadrager zo normaal mogelijk laten zijn.

Ons team

Wij hebben een binnen- en buitendienst team van ervaren product- specialisten die dagelijks zorgdragen voor een optimale product- en stomadragerbegeleiding.

Onze service

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten? Neem dan contact met onze klantenservice op. Chat, bel of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00