Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Comfort, discretie en bescherming!
"Wat een verademing, eindelijk geen blaren meer op m'n buik van de rand van het zakje in de zomer, had ik jaren eerder moeten weten". Mevrouw K. te Amsterdam

   
In grijs of zwart
   
Nu ook in XL verkrijgbaar!  
Na de succesvolle introductie van StomaHoesje zijn wij blijven luisteren naar de reacties en de wensen van de gebruikers.
Veel gebruikers zijn uiterst tevreden maar in sommige gevallen bleek toch dat de standaard grootte niet geschikt is voor de wat grotere stomazakjes. Vandaar dat nu ook een XL variant van StomaHoesje verkrijgbaar is!


De XL hoesjes in de kleuren grijs en zwart, zijn 17cm op z'n breedste en 22cm op z'n langst. Dus wel een slag groter, maar niet tè groot, zodat 't hoesje goed stabiel en aangesloten blijft zitten. LET OP: Bovenstaande maten zijn de breedste en langste maten. Voor een goede pasvorm zullen stomazkjes ook dezelfde vorm moeten hebben als StomaHoesje XL. Is uw stomazakje aan de bovenzijde bijvoorbeeld ook 17cm breed, dan gaat het hoesje niet passen. Uiteraard kunt u een niet passend hoesje naar ons retour sturen en ontvangt u het aankoopbedrag retour.
   
Met handig toegangsluikje en klittenbandsluiting. Gemaakt van 70% katoen en 30% polyester.


Stomazakjes zijn vrijwel altijd gemaakt van kunststofvezels aan de buitenzijde. Mochten deze vezels uw huid irriteren of hinderen in uw dagelijks functioneren, dan is StomaHoesje een optimale en zeer eenvoudige oplossing.

Bescherming tot in het kleinste detail

Met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is StomaHoesje zo gemaakt, dat het vrijwel ieder stomazakje volledig omsluit met een zachte stoffen buitenzijde. Hierdoor wordt 'broeien' voorkomen en blijven de huid èn het stomazakje in een goede conditie. Het stomazakje kan zo langer en op een comfortabele wijze worden gedragen.

Daarnaast worden hinderlijke geluidjes gedempt en kan een ileo- of urinestomazakje eenvoudig worden geleegd. Met StomaHoesje is het stomazakje niet direct zichtbaar voor de omgeving, wat zorgt voor een hoge mate van discretie.

 loopt optimaal door aan de achterzijde  ook goede bescherming aan de onderzijde
   
 een ileostomazakje is eenvoudig te legen  dit geldt eveneens voor een urinestomazakje

Gebruiksaanwijzing

Haal StomaHoesje uit de verpakking en schuif het hoesje over uw stomazakje dat op uw buik is gefixeerd. De opening aan de voorzijde maakt 't mogelijk om een urine- of ileostomazakje eenvoudig te legen, zonder het hoesje te hoeven verwijderen.

StomaHoesje is geschikt voor vrijwel alle standaard stomazakjes (maximaal omvang is 14cm breedst en 19cm lengte) en zowel voor 1- en 2-delige opvangsystemen en tot een maximale ringmaat van 7,5 cm. Inmiddels is er ook een XL versie verkrijgbaar voor de grotere stomazakjes (maximaal omvang is 17cm breedst en 22cm hoogte). StomaHoesje XL is verder identiek aan StomaHoejes in de standaard maat. Meet de juiste maat voorafgaand aan het bestellen, zodat uw weet welk hoesje het beste bij uw stomazakje past!

Wasinstructies & garantie
Was StomaHoesje alleen met de hand in handwarm water en voldoende wasmiddel. Stop het hoesje niet in de droogtrommel maar laat het hoesje drogen aan de lucht. Gebruik geen bleekmiddelen, niet strijken en niet chemisch reinigen. Volgt u de wasinstructies dan gaat StomaHoesje minimaal 100 wasbeurten mee. De wettelijke garantie is 2 jaar op fabrikagefouten en geldt niet voor slijtage door normaal gebruik.De voordelen van het kopen bij AllweCare medical B.V.
   


Klik op onderstaand artikel en bestel direct
StomaHoesje
StomaHoesje Grijs
1
HOES01
Grijskleurig stoffen stomahoesje. Breedte 14cm en lengte 19cm.
x € 11,00
StomaHoesje Zwart
1
HOES02
Zwartkleurig stoffen stomahoesje. Breedte 14cm en lengte 19cm.
x € 11,00
StomaHoesje Grijs XL
1
HOES03XL
StomaHoesje Grijs XL, breedst 17cm en lengte 22cm
x € 13,95
Stomahoesje Zwart XL
1
HOES04XL
StomaHoesje Zwart XL, breedst 17cm, lengte 22cm
x € 13,95

* StomaHoesje is geen medische hulpmiddel en de prijs is inclusief BTW (21%) en exclusief € 3,50 verzendkosten.

Stomazorg

LaproCare stomazorg levert in Nederland een breed assortiment aan stomaproducten en aanvullende hulpmiddelen. Wij zijn een volledig Nederlands bedrijf gevestigd in Heteren.

Huid

Een gezonde huid is uiterst belangrijk! Wij onderscheiden ons met unieke huidplaten, zodat wij de huid van vrijwel iedere stomadrager een passende oplossing kunnen aanbieden.

Onze missie

Door het leveren van stomaproducten van de hoogste kwaliteit samen met een goede service, het leven van een stomadrager zo normaal mogelijk laten zijn.

Ons team

Wij hebben een binnen- en buitendienst team van ervaren product- specialisten die dagelijks zorgdragen voor een optimale product- en stomadragerbegeleiding.

Onze service

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten? Neem dan contact met onze klantenservice op. Chat, bel of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00