Er zitten geen producten in uw winkelwagenInhoud van de proefverpakking
Na het opsturen van uw gegevens ontvangt u binnen een paar dagen een gratis proefverpakking met daarin een aantal stomazakjes. Zo bent u in de gelegenheid om het materiaal zorgvuldig uit te proberen en de huid even te laten wennen. Als het stomazakje bevalt kunt u in overleg met uw stomaverpleegkundige, apotheek of medisch speciaalzaak, kiezen om voortaan LaproCare stomaproducten te gaan gebruiken. In Nederland heeft u recht op stomaproducten die u weer een zo normaal mogelijk leven laten leiden.

Wij helpen u graag!
Mochten er bij ons vragen zijn omtrent uw aanvraag, dan nemen wij per e-mail of telefoon contact met u op. Zo krijgt u altijd het passende product. Daarnaast beschikken wij over een team ervaren Product Specialisten die indien nodig en alleen wanneer u dat op prijs stelt, persoonlijk productuitleg komen geven. Heeft u nog vragen of wilt u telefonisch een proefverpakking aanvragen, bel dan tijdens kantooruren met onze klantenservice 024-6777800.

Lees voordat u een proefverpakking bij ons bestelt onze privacyverklaring.

* Velden met een sterretje zijn verplicht.

Selecteer uw aanhef


Stomazorg

LaproCare stomazorg levert in Nederland een breed assortiment aan stomaproducten en aanvullende hulpmiddelen. Wij zijn een volledig Nederlands bedrijf gevestigd in Heteren.

Huid

Een gezonde huid is uiterst belangrijk! Wij onderscheiden ons met unieke huidplaten, zodat wij de huid van vrijwel iedere stomadrager een passende oplossing kunnen aanbieden.

Onze missie

Door het leveren van stomaproducten van de hoogste kwaliteit samen met een goede service, het leven van een stomadrager zo normaal mogelijk laten zijn.

Ons team

Wij hebben een binnen- en buitendienst team van ervaren product- specialisten die dagelijks zorgdragen voor een optimale product- en stomadragerbegeleiding.

Onze service

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten? Neem dan contact met onze klantenservice op. Chat, bel of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!
+31 (0)24 - 677 78 00