Er zitten geen producten in uw winkelwagen

Multifunctioneel polymerisch membraan verband met kleine deeltjes elementair zilver. De actieve ingrediënten in PolyMem Silver maken de wond schoon, verzachten de pijn, creëren een optimaal vochtig wondmilieu en bestrijden schadelijke micro-organismen in het verband.

Dit grijskleurige verband bevat naast kleine deeltjes elementair zilver alle ingrediënten die zich ook in het basis PolyMem roze verband bevinden. Wilt u meer weten over de werking van elementair zilver, klik dan op de onderstaande banner.

Hoe herken je een geïnfecteerde wond?
   
Zilver (Ag, geldt alleen voor de grijskleurige PolyMem)
   
 
Het assortiment PolyMem zilver (grijs)
POLYMEM SILVER - basis verband
   
POLYMEM SILVER MAX - extra absorberend
   
POLYMEM SILVER WIC - voor wondopvulling
   
POLYMEM SILVER WIC ROPE - voor tunnelwonden
   
POLMEM SILVER FINGER/TOE - vinger en teenverband
   
 
Zelfklevend verband
POLYMEM SILVER CLOTH ISLAND - non-woven zelfklevende border
   
 
Voorgevormd verband
POLYMEM SILVER SHAPES OVAL - ovale vorm
   
POLYMEM SILVER SHAPES SACRAL - sacrale vorm
   


Een gratis PolyMem Silver (grijs) sample


Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor wonden met een complexe genezing die langer dan 21 dagen voortduurt.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.
+31 (0)24 - 677 78 00