Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Tips voor als u gaat zwemmen!

“Hier ben ik al 10 jaar naar op zoek. Kan eindelijk met mijn kleinkinderen in het zwembad zonder dat de zak loslaat. Hartelijk dank.”

Quote van een stomadrager over het colo flexible zakje (naam bekend bij de redactie).

LaproCare heeft een serie unieke stomazakje met een Flexible huiplaat. Deze huidplaat bestaat uit een superdunne zelfklevende ademende folie, waar geen water van buitenaf onderdoor kan kruipen. Zo kunt u veilig met deze zakjes zwemmen, zonder dat ze onverwachts los zullen gaan. 

Uiteraard bedoelen we dan rustig zwemmen, want springen van de hoogste duikplank zal waarschijnlijk geen één stomazakje aankunnen. Alhoewel; De Flexible stomazakjes kleven zo goed dat ze misschien ook geschikt zijn voor de hoogste duikplank! Wie durft de uitdaging aan?

Heeft u een colo-, ileo- of urinestoma en wilt u ons LaproCare Flexible systeem een keer uitproberen om mee te zwemmen? Klik dan op 'één van onderstaande banners en vul uw informatie in. Wij sturen de verpakking dan volledig gratis zo spoedig mogelijk naar u toe.

FLEXIBLE - Colostomazakje
   


FLEXIBLE - Ileostomazakje
   


FLEXIBLE - Urinestomazakje
   
FLEXIBLE - Urinestomazakje met XL huidplaat
   

 

Stomazorg

LaproCare stomazorg levert in Nederland een breed assortiment aan stomaproducten en aanvullende hulpmiddelen. Wij zijn een volledig Nederlands bedrijf gevestigd in Heteren.

Huid

Een gezonde huid is uiterst belangrijk! Wij onderscheiden ons met unieke huidplaten, zodat wij de huid van vrijwel iedere stomadrager een passende oplossing kunnen aanbieden.

Onze missie

Door het leveren van stomaproducten van de hoogste kwaliteit samen met een goede service, het leven van een stomadrager zo normaal mogelijk laten zijn.

Ons team

Wij hebben een binnen- en buitendienst team van ervaren product- specialisten die dagelijks zorgdragen voor een optimale product- en stomadragerbegeleiding.

Onze service

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten? Neem dan contact met onze klantenservice op. Chat, bel of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00