Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Siliconen opvulringen van de hoogste kwaliteit


Een gratis Siltac 1 proefverpakking
Een gratis Siltac 2 proefverpakking
Een gratis Siltac 3 proefverpakking
TIP:
 Wilt u zeker weten dat er geen lekkage ontstaat, dan kunt u gerust een kleinere maat opvulring kiezen omdat de Trio producten zeer flexibel zijn en zich vormen naar de stoma. Door de flexibiliteit zijn de opvulringen zelfs toepasbaar tot stomamaat 50 mm.


Een gratis Silvex 1 proefverpakking
Een gratis Silvex 2 proefverpakking

Een gratis Silken proefverpakkingVoor als u lekkage heeft rondom de stoma en op zoek bent naar een uiterst huidvriendelijke en optimaal klevende siliconen opvulling.

Siltac® - siliconen opvulringen

Huidvriendelijke bescherming.
Tot op heden was er een beperkte keuze in stoma opvulringen. Alle huidige producten bestaan uit een hydrocolloïd materiaal. Alle huidige producten hebben dezelfde reeks problemen. Hydrocolloïde opvulringen absorberen vocht (en afvalstoffen!). Pas naarmate het hydrocolloïd ‘opzwelt’ wordt de aansluiting rondom de stoma beter. Het niveau van absorptie wordt daarom een van de meesten belangrijke kenmerken van een hydrocolloïde opvulring. Wij geloven dat een kleefstof die ontlasting en urine bevat en gedurende lange tijd op de huid verblijft, geen hygiënische of efficiënte oplossing is om de huid te beschermen tegen lekkage
en deze gezond te houden. De verwijdering van een hydrocolloïde opvulring is soms moeilijk vanwege de opname van vocht (en afvalstoffen!) wat leidt tot de afbraak en het falen van het product. Dit resulteert in de noodzaak om herhaaldelijk de restjes rondom de stoma te verwijderen en te zorgen voor de juiste fixatie van het volgende stomazakje. Trio Siltac® is een zachte siliconen opvulring die volledig anders werkt.
Het product neemt geen vocht of afvalstoffen op; voor het eerste is het nu mogelijk om een schone en hygiënische afdichting te hebben. Trio Siltac® opvulringen keren van nature terug in de oorspronkelijke vorm wanneer ze worden uitgerekt. Dit betekent dat je eenvoudig een Trio Siltac® opvulring kan uittrekken en vervolgens met een perfect pasvorm rond de stoma kan plaatsen. Trio Siltac® is in één geheel te verwijderen en laat geen residu achter - u verschoont uw stomazakje sneller, eenvoudiger en schoner. De dikte van de ringen is 4mm aflopend tot 2mm.

Bekijk hier de Engelstalige Siltac instructievideo.
  Download hier de bijsluiter.
  Download hier de visuele gebruiksaanwijzing.

 
Siltac 1 Siltac 2 Siltac 3
Stoma: 20-28mm Stoma: 28-35mm Stoma: 35-44mm
Diameter ring: 50mm Diamater ring: 58mm Diameter ring: 65mm
Artnr: TR1020 Artnr: TR1028 Artnr: TR1035
Z-indexnr: 16061608 Z-indexnr: 16061616 Z-indexnr: 16061624
30 stuks 30 stuks 30 stuks

Silvex® - convexe siliconen opvulring

Zachte siliconen convexiteit.
Ontworpen met de stomadrager in gedachten, biedt Trio Silvex® een zacht gevoel siliconen opvulring wanneer een milde convexiteit vereist is. De huidvriendelijke, zachte siliconen-gel zorgt voor meer comfort en geeft tevens een onmiddellijke hechting met een perfecte pasvorm op maat. Trio Silvex® zal zich soepel vormen rond de stoma om oneffenheden en plooitjes van de huid op te vullen. De convexe opvulring vermindert hierdoor de kans op lekkage van lichaamsafscheiding dat door openingen zou kunnen weglekken. Trio Silvex® is een zachte siliconen convexe opvulring die volledig anders werkt dan traditionele hydrocolloïde producten. De ring absorbeert geen vocht of afvalstoffen - u heeft voor de eerste keer een schone en hygiënische afdichting. Trio Silvex® convex opvulringen keren van nature terug in de oorspronkelijke vorm wanneer ze worden uitgerekt. Dit betekent dat je eenvoudig een Trio Silvex® opvulring kan uittrekken en vervolgens met een perfect pasvorm rond de stoma kan plaatsen.Trio Silvex® is in één geheel te verwijderen en laat geen residu achter - u verschoont uw stomazakje sneller, eenvoudiger en schoner. De dikte van de ringen is 7mm aflopend tot 2mm.

Bekijk hier de Engelstalige Silvex instructievideo.
  Download hier de bijsluiter.
  Download hier de visuele gebruiksaanwijzing.

   
Silvex 1 Silvex 2
 Stoma: 20-30mm Stoma: 30-40mm
Diameter ring: 50mm Diameter ring: 65mm
Artnr: TR1020CX Artnr: TR1030CX
Z-indexnr: 16061632 Z-indexnr: 16061640
10 stuks 10 stuks
Silken® - siliconen stoma-gel

In één geheel te verwijderen.
Ooit de wens gehad om hydrocolloïde pasta in één geheel te kunnen verwijderen zonder restjes achter te laten of de huid te strippen? Wij vonden dat dit mogelijk moest zijn, dus hebben we Trio Silken® ontwikkeld.

Trio Silken® is een siliconen stoma-gel die wordt gebruikt om huidplooien, plooien, en ongelijke gebieden rondom de stoma op te vullen. Hierdoor kunnen stomazakje beter worden gefixeerd. Anders dan hydrocolloïde pasta’s of strips, neemt Trio Silken® vocht, of afvalstoffen op en zal niet fragmenteren, waardoor je geen rommelige substantie hoeft te verwijderen. In plaats daarvan, naarmate de draagtijd vordert, stolt Trio Silken® tot een enkel stuk siliconen zelfklevende stoma-gel die in één geheel na gebruik is te verwijderen. Irriteert niet en laat de huid ademen, zodat Trio Silken® een zachte en flexibel afdichting kan garanderen. Trio Silken® kan worden gebruikt om een perfecte aangepaste afdichting te maken rond de stoma. Ideaal bij onregelmatige of lastig te verzorgen stoma’s. Profiteer van een verbeterde kwaliteit van leven door vermijding van hinderlijke en voortdurende lekkage van stoma output of huidafscheiding - probeer Trio Silken® zachte siliconen stoma-gel en wees verbaast hoe eenvoudig deze te verwijderen is!

Bekijk hier de Engelstalig Silken instructievideo.
  Download hier de bijsluiter.
  Download hier de visuele gebruiksaanwijzing.

Silken siliconen opvulgel 60g | artnr. TR1070 | Z-indexnr. 16061594 | 1 tube.
Stomazorg

LaproCare stomazorg levert in Nederland een breed assortiment aan stomaproducten en aanvullende hulpmiddelen. Wij zijn een volledig Nederlands bedrijf gevestigd in Heteren.

Huid

Een gezonde huid is uiterst belangrijk! Wij onderscheiden ons met unieke huidplaten, zodat wij de huid van vrijwel iedere stomadrager een passende oplossing kunnen aanbieden.

Onze missie

Door het leveren van stomaproducten van de hoogste kwaliteit samen met een goede service, het leven van een stomadrager zo normaal mogelijk laten zijn.

Ons team

Wij hebben een binnen- en buitendienst team van ervaren product- specialisten die dagelijks zorgdragen voor een optimale product- en stomadragerbegeleiding.

Onze service

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten? Neem dan contact met onze klantenservice op. Chat, bel of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00