Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Extra zekerheid met maximale huidvriendelijkheid

Geef uw huidplaat van het stomazakje extra kleefkracht met de Silex siliconen huidplaatvergroter.

Silex® - siliconen huidplaatvergroter

Verbetert zekerheid en welbevinden.
Wanneer extra hechting en een verbeterde bescherming tegen lekkage vereist is, dan is de Trio Silex® zachte siliconen huidplaatvergroter het product van uw keuze. Ontworpen om ervoor te zorgen dat de randen van uw stomahuidplaat niet spontaan omhoog komen, is Trio Silex® waarschijnlijk de meest veilige en flexibele oplossing die hiervoor zal zorgen.

Met zijn onmiddellijke en sterk klevende siliconen-gel-lijm, zorgt Trio Silex® voor aanzienlijk meer bewegingsvrijheid van het lichaam, dan hydrocolloïde producten. Dit komt door de zeer dunne en flexibele samenstelling. Gebruik één of twee exemplaren rondom uw stomahuidplaat voor een  langere gebruikstijd met meer comfort en een hoger gevoel van veiligheid. Het verwijderen van Trio Silex® gaat eenvoudig - de sterke hechting is in één geheel te doorbreken en in één geheel te verwijderen zonder het achterlaten van residu. Trio Silex® laat de huid ademen wat resulteert in een minder risico op maceratie en ondersteuning van een gezonde huid.

Bekijk hier de Engelstalige Silex instructievideo.
  Download hier de bijsluiter.
  Download hier de visuele gebruiksaanwijzing.


Silex siliconen fixatiestrip | Artnr. TR1060 | Z-indexnr. 16061586 | 20 stuksStomazorg

LaproCare stomazorg levert in Nederland een breed assortiment aan stomaproducten en aanvullende hulpmiddelen. Wij zijn een volledig Nederlands bedrijf gevestigd in Heteren.

Huid

Een gezonde huid is uiterst belangrijk! Wij onderscheiden ons met unieke huidplaten, zodat wij de huid van vrijwel iedere stomadrager een passende oplossing kunnen aanbieden.

Onze missie

Door het leveren van stomaproducten van de hoogste kwaliteit samen met een goede service, het leven van een stomadrager zo normaal mogelijk laten zijn.

Ons team

Wij hebben een binnen- en buitendienst team van ervaren product- specialisten die dagelijks zorgdragen voor een optimale product- en stomadragerbegeleiding.

Onze service

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten? Neem dan contact met onze klantenservice op. Chat, bel of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00