Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Aanvullende stomaproducten voor extra zorg

Verwijder uw stomazakje eenvoudig met Elite, bescherm uw huid optimaal met Elisse en dik uw ontlasting in het stomazakje geurvrij in met Pearls.

Elite® – niet prikkende kleefstofverwijderaar

Wanneer snelle, pijnloze en a-traumatische verwijdering van medische hulpmiddelen van de huid noodzakelijk is. De volgende generatie van siliconen kleefstofverwijderaars is gearriveerd! Een nieuwe 100% siliconen formulering die speciaal is ontwikkeld voor jou. Trio Elite® gebruikt geen traditioneel drijfgas en voelt niet koud aan als het in contact komt met de huid. Spuitend vanuit iedere hoek, met een eenvoudige handeling,
heeft Trio Elite® een gecontroleerd & gericht spray patroon voor een langer gebruik*. Elite als naam, Elite van nature.

Stomazorg - opvangzakjes
Zorgen voor een goede afdichting tussen de huidplaat en de huid is essentieel om lekkage te voorkomen. De sterke kleefstoffen die nodig zijn om dit effect te bereiken kunnen bij verwijdering trauma veroorzaken aan de huid rondom de stoma. Trio Elite® kan zelfs zeer sterk klevende stoffen snel & efficiënt opheffen.

Wondzorg - Verbanden en fixatie hulpmiddelen
De nieuwe, 100% siliconen technologie van Trio Elite® zal verbanden, tapes en fixatiehulpmiddelen pijnloos verwijderen zonder de huid te beschadigen.

Klik op onderstaand artikel en bestel direct
Elite kleefstof verwijdering
Elite kleefstof verwijderspray 50ml
1
TR201
1 flacon van 50ml.
x € 10,06
Elite kleefstof verwijderdoekje
1
TR202
Verpakkingseenheid 30 stuks.
x € 16,85

*Elite wordt niet door de Nederlandse zorgverzekeraars vergoed. De prijs is inclusief BTW en exclusief € 3,50 verzendkosten. Download hier de bijsluiter van Elite.


Elisse® – niet prikkende huidbarrière

Soms heeft je huid een beetje hulp nodig. De huid is het grootste orgaan van je lichaam en heeft normaal gesproken een excellente barrière functie. Voor veel mensen echter is het gezond houden van de huid een uitdaging. Gebruik makend van de nieuwste siliconen technologie, is Trio Elisse® zorgvuldig ontwikkeld om de huid te beschermen tegen irritaties veroorzaakt door beschadiging van kleefstoffen of lichaamsvloeistoffen. De volgende generatie van vloeibare siliconen huidbarrières is gearriveerd!

Stomazorg - opvangzakjes
De verzorgende en hypo-allergene Trio Elisse® samenstelling creëert en ademende en duurzame barrière tussen de huidplaat en de huid. Dankzij de unieke en innovatieve formulering zal Trio Elisse®, rode, jeukende en pijnlijke huid verzachten. Trio Elisse® zal geen opeenstapeling veroorzaken, zoals bij sommige andere huidbarrières. Gebruik het bij elke verschoning en voel het verschil!

Wondzorg - verbanden en fixatiehulpmiddelen
De wondrand kan verweken en verzwakken. Trio Elisse® niet prikkende huidbarrière is ontwikkeld om de huid te beschermen tegen de beschadigende effecten van exsudaat, enzymen en kleefstoffen.

Klik op onderstaand artikel en bestel direct
Elisse huidbescherming
Elisse huidbeschermingsspray 50ml
1
TR204
Flacon 50ml.
x € 11,82
Elisse huidbeschermingsdoekje
1
TR203
Verpakkingseenheid 30 stuks.
x € 20,86

*Elisse wordt door de meeste Nederlandse zorgverzekeraars vergoed, maar u kunt dit product ook zelf kopen. De prijs is inclusief BTW en exclusief € 3,50 verzendkosten. Download hier de bijsluiter van Elisse.

Bekijk hier de Engelstalige Elite & Elisse video.

Pearls™ - superabsorberende sachets

Kunt u zich een niet ruikend stomazakje voorstellen? Zelfs niet tijdens het legen.
Kunt u zich een dun en discreet zakje voorstellen? Met ingedikte inhoud.
Kunt u zich een ongestoorde nachtrust voorstellen? Zonder te hoeven legen of gas te laten ontsnappen.

Comfort en zekerheid
Onze superabsorberende Pearls hebben alle voordelen van normale gellerende sachets:

• meer comfort
• minder lekkage
• platter, meer discreet stomazakje
• minder vaak legen
• minder geluid van het stomazakje

Plus de nieuwe voordelen van ons ActiveOne Odour Control en anti ‘ballonvorming’ technologie. Op basis van onafhankelijk laboratoriumonderzoek en evaluatie door stomadragers, bewijzen Pearls™ ongewenste geurtjes te verminderen of soms zelfs volledig te neutraliseren - om hiermee het zelfvertrouwen en de frisheid te vergroten bij het legen of verschonen van een stomazakje. Het gepatenteerde ActiveOne® Odour Control en anti ‘ballonvorming’ voor stomazakjes zit in ieder sachet. Door er één in uw stomazakje te doen bent u zeker van stomadiscretie.

‘Ballonvorming’ van het zakje kan het risico op lekkage vergroten en ontstaat door excessief gas. 8 van de 10 ileostomadragers die Pearls evalueerden vertelden dat hun ‘geur’ of was gereduceerd of volledig was  verdwenen.


Klik op onderstaand artikel en bestel direct
Pearls super absorber sachets
Pearls super absorber sachets
1
TR205
Pearls super absorber sachets in een handig busje met schroefdeksel. Inhoud 100 sachets.
x € 41,49

*Pearls worden door sommige Nederlandse zorgverzekeraars vergoed, maar u kunt dit product ook zelf kopen. De prijs is inclusief BTW en exclusief € 3,50 verzendkosten. Download hier de bijsluiter van Pearls.


Bekijk hier de Engelstalig Peals video.Stomazorg

LaproCare stomazorg levert in Nederland een breed assortiment aan stomaproducten en aanvullende hulpmiddelen. Wij zijn een volledig Nederlands bedrijf gevestigd in Heteren.

Huid

Een gezonde huid is uiterst belangrijk! Wij onderscheiden ons met unieke huidplaten, zodat wij de huid van vrijwel iedere stomadrager een passende oplossing kunnen aanbieden.

Onze missie

Door het leveren van stomaproducten van de hoogste kwaliteit samen met een goede service, het leven van een stomadrager zo normaal mogelijk laten zijn.

Ons team

Wij hebben een binnen- en buitendienst team van ervaren product- specialisten die dagelijks zorgdragen voor een optimale product- en stomadragerbegeleiding.

Onze service

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten? Neem dan contact met onze klantenservice op. Chat, bel of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00