Er zitten geen producten in uw winkelwagenKlik op één van onderstaande banners, om meer te lezen over ons 2-delige Stomocur assortiment.

2-delige huidplaten
   
2-delige stomazakjes
   
 
 Vraag een gratis startpakket 2-delige stomazakjes aan
 
Download hier de bijsluiter. STOMOCUR is een medisch hulpmiddel en alleen verkrijgbaar in België bij de apotheek of de medisch speciaalzaak. 
Stomazorg

LaproCare stomazorg levert in Nederland een breed assortiment aan stomaproducten en aanvullende hulpmiddelen. Wij zijn een volledig Nederlands bedrijf gevestigd in Heteren.

Huid

Een gezonde huid is uiterst belangrijk! Wij onderscheiden ons met unieke huidplaten, zodat wij de huid van vrijwel iedere stomadrager een passende oplossing kunnen aanbieden.

Onze missie

Door het leveren van stomaproducten van de hoogste kwaliteit samen met een goede service, het leven van een stomadrager zo normaal mogelijk laten zijn.

Ons team

Wij hebben een binnen- en buitendienst team van ervaren product- specialisten die dagelijks zorgdragen voor een optimale product- en stomadragerbegeleiding.

Onze service

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten? Neem dan contact met onze klantenservice op. Chat, bel of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!
+31 (0)24 - 677 78 00