Er zitten geen producten in uw winkelwagenKlik op één van onderstaande banners, om meer te lezen over ons 1-delige Stomocur assortiment.

Colostoma 1-delige zakjes
   
Ileostoma 1-delige zakjes
   
Urinestoma 1-delig zakjes
   
Drainage opvangzakken
   
 
Vraag een gratis startpakket 1-delige colostomazakjes aan
Vraag een gratis startpakket 1-delige ileostomazakjes aan
Vraag een gratis startpakket 1-delige urostomazakjes aan

Heeft u een vraag of wilt u extra informatie ontvangen bel dan tijdens kantooruren
+31 24 6777 800 of stuur een e-mail naar info@allwecare.nl. Wij helpen u graag.

Download hier de bijsluiter. Stomocur is een medisch hulpmiddel en alleen verkrijgbaar in België bij de apotheek of de medisch speciaalzaak.

Stomazorg

LaproCare stomazorg levert in Nederland een breed assortiment aan stomaproducten en aanvullende hulpmiddelen. Wij zijn een volledig Nederlands bedrijf gevestigd in Heteren.

Huid

Een gezonde huid is uiterst belangrijk! Wij onderscheiden ons met unieke huidplaten, zodat wij de huid van vrijwel iedere stomadrager een passende oplossing kunnen aanbieden.

Onze missie

Door het leveren van stomaproducten van de hoogste kwaliteit samen met een goede service, het leven van een stomadrager zo normaal mogelijk laten zijn.

Ons team

Wij hebben een binnen- en buitendienst team van ervaren product- specialisten die dagelijks zorgdragen voor een optimale product- en stomadragerbegeleiding.

Onze service

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten? Neem dan contact met onze klantenservice op. Chat, bel of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!
+31 (0)24 - 677 78 00