Er zitten geen producten in uw winkelwagen

Alle producten van STOMOCUR worden gemaakt in Europe en om precies te zijn in Berlijn. Met behulp van de modernste technologiën en de hoogste kwaliteiteisen, behoort STOMOCUR al vele jaren tot de absolute topklasse in moderne stomaproducten.

Wat maakt STOMOCUR bijzonder?

Bij STOMOCUR kunt u kiezen uit 3 bijzondere huidplaten.
  1. De hydrocolloid huidplaat is dun, flexibel en kan toch een maximum aan vocht opnemen. Daarnaast is deze huidplaat absoluut vrij van colofonium.
  2. Uniek is onze alginaat huidplaat. Deze huidplaat is volledig natuurlijk en helpt zelfs wondjes of geïrriteerde huid rondom de stoma te genezen.
  3. De dunste huidplaat ter wereld bevindt zich in het STOMOCUR assortiment en is genaamd Microskin. Deze huidplaat is gemaakt van een wondfolie voor maximale fixatiemogelijkheden ook bij huidplooien.
Daarnaast heeft STOMOCUR ook zwarte stomazakjes die veel minder 'medisch' aandoen en perfect aansluiten bij zwarte onderkleding. Als dat uw smaak is biedt STOMOCUR u deze unieke mogelijkheid!

 

STOMOCUR is exclusief via AllweCare Belgium Bvba alleen verkrijgbaar in België. Heeft u een vraag of wilt u extra informatie ontvangen bel dan tijdens kantooruren +31 24 6777 800 of stuur een e-mail naar info@allwecare.nl. Wij helpen u graag.

Stomazorg

LaproCare stomazorg levert in Nederland een breed assortiment aan stomaproducten en aanvullende hulpmiddelen. Wij zijn een volledig Nederlands bedrijf gevestigd in Heteren.

Huid

Een gezonde huid is uiterst belangrijk! Wij onderscheiden ons met unieke huidplaten, zodat wij de huid van vrijwel iedere stomadrager een passende oplossing kunnen aanbieden.

Onze missie

Door het leveren van stomaproducten van de hoogste kwaliteit samen met een goede service, het leven van een stomadrager zo normaal mogelijk laten zijn.

Ons team

Wij hebben een binnen- en buitendienst team van ervaren product- specialisten die dagelijks zorgdragen voor een optimale product- en stomadragerbegeleiding.

Onze service

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten? Neem dan contact met onze klantenservice op. Chat, bel of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00