Er zitten geen producten in uw winkelwagen

Speciaal voor stomadragers met een pijnlijke, of beschadigde huid rondom de stoma heeft LaproCare de Sensitive stomazakjes in het assortiment. De huidplaat van deze stomazakjes bestaat voor een groot deel uit alginaat dat huidherstellende eigenschappen bezit. Dit is al vele jaren bekend in de moderne wondgenezing.

Maak hieronder uw keuze voor het type stomazakje dat bij u van toepassing is. Meer varianten van de LaproCare Sensitive stomazakjes worden op dit moment nog niet gefabriceerd. 

 

Lees de aanvullende informatie op deze pagina en vraag gerust een gratis proefverpakking aan. Hopelijk kan LaproCare Sensitive ook uw huid herstellen en de pijn verzachten of zelfs geheel laten verdwijnen! Mocht u twijfelen over het uitproberen van stomamateriaal, raadpleeg dan vooraf uw stomaverpleegkundige.

 

 

SENSITIVE - VLAK - Voor de beschadigde of kwetsbare huid.
   
SENSITIVE - CONVEX - Bij een verzonken stoma en een gevoelige huid.
   
 

CLIC - Colostomazakjes
   
CLIC - SENSITIVE - CONVEX - huidplaat
   
 

PLAK - Colostomazakje
   
PLAK - SENSITIVE - huidplaat
   


SENSITIVE - Ileostomazakje
   
SENSITIVE - CONVEX - Ileostomazakje
   


CLIC - Ileostomazakje
   
CLIC - SENSITIVE - CONVEX - huidplaat
   

 

PLAK - Ileostomazakje
   
PLAK - SENSITIVE - huidplaat
   

CLIC - Urinestomazakje
   
CLIC - SENSITIVE - CONVEX - huidplaat
   

Stomazorg

LaproCare stomazorg levert in Nederland een breed assortiment aan stomaproducten en aanvullende hulpmiddelen. Wij zijn een volledig Nederlands bedrijf gevestigd in Heteren.

Huid

Een gezonde huid is uiterst belangrijk! Wij onderscheiden ons met unieke huidplaten, zodat wij de huid van vrijwel iedere stomadrager een passende oplossing kunnen aanbieden.

Onze missie

Door het leveren van stomaproducten van de hoogste kwaliteit samen met een goede service, het leven van een stomadrager zo normaal mogelijk laten zijn.

Ons team

Wij hebben een binnen- en buitendienst team van ervaren product- specialisten die dagelijks zorgdragen voor een optimale product- en stomadragerbegeleiding.

Onze service

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten? Neem dan contact met onze klantenservice op. Chat, bel of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!
+31 (0)24 - 677 78 00