Er zitten geen producten in uw winkelwagen
gratis proefverpakking Een dunne darm stoma
Interessante links
Lees nog veel meer over stomazorg in Nederland via de onderstaande zeer aan te bevelen websites.

Wat is een dunne darm stoma (iIeostoma)?

Een ileostoma wordt aangelegd bij een ziekte van de dunne darm. Dit kan definitief of tijdelijk zijn.

Een ileostoma kan om diverse redenen worden aangelegd. Door middel van een operatie zal het laatste gedeelte van de dunne darm (ileum) door de buikwand naar buiten worden gebracht en vastgehecht, om zo een nieuwe uitgang te vormen voor de ontlasting. Bij een ileostoma is de dikke darm en soms ook de endeldarm verwijderd of zijn deze (tijdelijk) buiten werking gesteld. Een ileostoma bevindt zich meestal aan de rechterzijde van de buik. Wanneer u een definitief of tijdelijk stoma krijgt, dan heeft u o.a. de keuze uit twee soorten opvangsystemen als het gaat om de fixatie van het stomazakje op uw lichaam.
 

1-delig systeem
   
2-delig systeem
   
Bent u al een stomadrager?
   


In de fabrieken van LaproCare Stomazorg worden 1- en 2-delige stomazakjes met alle zorgvuldigheid geproduceerd. Zo bieden wij een compleet assortiment van hoogwaardige en zeer betrouwbare stomaproducten. Surf gerust rond op onze website om te kijken welk stomazakje het beste bij uw behoeften past. LaproCare stomaproducten zijn medische hulpmiddelen.

Stomazorg

LaproCare stomazorg levert in Nederland een breed assortiment aan stomaproducten en aanvullende hulpmiddelen. Wij zijn een volledig Nederlands bedrijf gevestigd in Heteren.

Huid

Een gezonde huid is uiterst belangrijk! Wij onderscheiden ons met unieke huidplaten, zodat wij de huid van vrijwel iedere stomadrager een passende oplossing kunnen aanbieden.

Onze missie

Door het leveren van stomaproducten van de hoogste kwaliteit samen met een goede service, het leven van een stomadrager zo normaal mogelijk laten zijn.

Ons team

Wij hebben een binnen- en buitendienst team van ervaren product- specialisten die dagelijks zorgdragen voor een optimale product- en stomadragerbegeleiding.

Onze service

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten? Neem dan contact met onze klantenservice op. Chat, bel of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!
+31 (0)24 - 677 78 00