Er zitten geen producten in uw winkelwagen
gratis proefverpakking Colostoma 2-delige stomazakjes


Verkrijgbaarheid en vergoeding
De LaproCare stomazakjes zijn op voorschrift van een stomaverpleegkundige verkrijgbaar via uw apotheek of medisch speciaalzaak en worden vergoed vanuit de basisverzekering.

Bijsluiter
Klik hier om de bijsluiter te lezen.

Wij helpen u graag!
Mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u graag persoonlijk verder. Wij beschikken over een team ervaren Product Specialisten die u direct een passend antwoord kunnen geven. Bel daarvoor tijdens kantooruren met onze klantenservice 024-6777800.

Gratis proefverpakking
Wilt u zelf geheel vrijblijvend één van onze producten ervaren? Vraag dan vandaag nog gratis een proefverpakking aan.

Voor alle mensen met een colostoma die graag de huidplaat langere tijd op de buik willen laten zitten en alleen het zakje regelmatig willen verschonen, staan op deze pagina al onze LaproCare 2-delige colostomazakjes.


CLIC - Colostomazakjes
   
CLIC - COMFORT - huidplaat
   
CLIC - COMFORT - CONVEX - huidplaat
   
CLIC - SENSITIVE - CONVEX - huidplaat
   
 
PLAK - MINI - Colostomazakje
   
PLAK - Colostomazakje
   
PLAK - COMFLEX - huidplaat
   
PLAK - SENSITIVE - huidplaat
   

Stomazorg

LaproCare stomazorg levert in Nederland een breed assortiment aan stomaproducten en aanvullende hulpmiddelen. Wij zijn een volledig Nederlands bedrijf gevestigd in Heteren.

Huid

Een gezonde huid is uiterst belangrijk! Wij onderscheiden ons met unieke huidplaten, zodat wij de huid van vrijwel iedere stomadrager een passende oplossing kunnen aanbieden.

Onze missie

Door het leveren van stomaproducten van de hoogste kwaliteit samen met een goede service, het leven van een stomadrager zo normaal mogelijk laten zijn.

Ons team

Wij hebben een binnen- en buitendienst team van ervaren product- specialisten die dagelijks zorgdragen voor een optimale product- en stomadragerbegeleiding.

Onze service

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten? Neem dan contact met onze klantenservice op. Chat, bel of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!
+31 (0)24 - 677 78 00