Er zitten geen producten in uw winkelwagen
gratis proefverpakking Colostoma 1-delige stomazakjes
Verkrijgbaarheid en vergoeding
De LaproCare stomazakjes zijn op voorschrift van een stomaverpleegkundige verkrijgbaar via uw apotheek of medisch speciaalzaak en worden vergoed vanuit de basisverzekering.

Bijsluiter
Klik hier om de bijsluiter te lezen.

Wij helpen u graag!
Mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u graag persoonlijk verder. Wij beschikken over een team ervaren Product Specialisten die u direct een passend antwoord kunnen geven. Bel daarvoor tijdens kantooruren met onze klantenservice 024-6777800.

Gratis proefverpakking
Wilt u zelf geheel vrijblijvend één van onze producten ervaren? Vraag dan vandaag nog gratis een proefverpakking aan.Voor alle mensen met een colostoma die graag de huidplaat èn het zakje tegelijkertijd verschonen, staan op deze pagina al onze LaproCare 1-delige colostomazakjes.


COMFORT CAP - slechts 7 cm groot
   
COMFORT mini - een slagje kleiner
   
COMFORT - voor de normale huid
   
COMFORT BLACK - met een unieke zwarte buitenzijde
   
SENSITIVE - voor de gevoelige of kapotte huid
   
FLEXIBLE - zo dun als een tweede huid
   
COMFORT CONVEX- bij een verzonken stoma
   
SENSITIVE CONVEX- bij een verzonken stoma
   

Stomazorg

LaproCare stomazorg levert in Nederland een breed assortiment aan stomaproducten en aanvullende hulpmiddelen. Wij zijn een volledig Nederlands bedrijf gevestigd in Heteren.

Huid

Een gezonde huid is uiterst belangrijk! Wij onderscheiden ons met unieke huidplaten, zodat wij de huid van vrijwel iedere stomadrager een passende oplossing kunnen aanbieden.

Onze missie

Door het leveren van stomaproducten van de hoogste kwaliteit samen met een goede service, het leven van een stomadrager zo normaal mogelijk laten zijn.

Ons team

Wij hebben een binnen- en buitendienst team van ervaren product- specialisten die dagelijks zorgdragen voor een optimale product- en stomadragerbegeleiding.

Onze service

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten? Neem dan contact met onze klantenservice op. Chat, bel of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00