Er zitten geen producten in uw winkelwagen
gratis proefverpakking Een dikke darm stoma
Interessante links
Lees nog veel meer over stomazorg in Nederland via de onderstaande zeer aan te bevelen websites.Wat is een dikke darm stoma (colostoma)?

Wanneer er sprake is van een ziekte aan de dikke darm, kan een arts beslissen om een dikke darm stoma aan te leggen.

Door middel van een operatie zal een gedeelte van de dikke darm (colon) door de buikwand naar buiten worden gebracht en vastgehecht, om zo een nieuwe (tijdelijke) uitgang te vormen voor de ontlasting. Een colostoma bevindt zich meestal aan de linkerzijde van de buik. Wanneer u een definitief of tijdelijk stoma krijgt, dan heeft u o.a. de keuze uit twee soorten opvangsystemen als het gaat om de fixatie van het stomazakje op uw lichaam.

1-delig systeem
   
2-delig systeem
   
Bent u al een stomadrager?
   


In de fabrieken van LaproCare Stomazorg worden 1- en 2-delige stomazakjes met alle zorgvuldigheid geproduceerd. Zo bieden wij een compleet assortiment van hoogwaardige en zeer betrouwbare stomaproducten. Surf gerust rond op onze website om te kijken welk stomazakje het beste bij uw behoeften past. Een proefverpakking mag u natuurlijk altijd gratis en uiteraard geheel vrijblijvend aanvragen.

LaproCare stomaproducten zijn medische hulpmiddelen.

Stomazorg

LaproCare stomazorg levert in Nederland een breed assortiment aan stomaproducten en aanvullende hulpmiddelen. Wij zijn een volledig Nederlands bedrijf gevestigd in Heteren.

Huid

Een gezonde huid is uiterst belangrijk! Wij onderscheiden ons met unieke huidplaten, zodat wij de huid van vrijwel iedere stomadrager een passende oplossing kunnen aanbieden.

Onze missie

Door het leveren van stomaproducten van de hoogste kwaliteit samen met een goede service, het leven van een stomadrager zo normaal mogelijk laten zijn.

Ons team

Wij hebben een binnen- en buitendienst team van ervaren product- specialisten die dagelijks zorgdragen voor een optimale product- en stomadragerbegeleiding.

Onze service

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten? Neem dan contact met onze klantenservice op. Chat, bel of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00