Er zitten geen producten in uw winkelwagen
gratis proefverpakking

Wanneer er sprake is van een ziekte aan de dikke darm, kan een arts beslissen om een dikke darm stoma aan te leggen. Dit heet een colostoma.

Door middel van een operatie zal een gedeelte van de dikke darm (colon) door de buikwand naar buiten worden gebracht en vastgehecht, om zo een nieuwe (tijdelijke) uitgang te vormen voor de ontlasting. Een colostoma bevindt zich meestal aan de linkerzijde van de buik. Wanneer u een definitief of tijdelijk stoma krijgt, dan heeft u o.a. de keuze uit twee soorten opvangsystemen als het gaat om de fixatie van het stomazakje op uw lichaam.

Wat is een 1-delig systeem?
   
Wat is een 2-delig systeem?
   
Hoe worden onze stomazakjes gemaakt?
   
Interessante links
   
Wij helpen u graag!
   
Verkrijgbaarheid, vergoeding en de bijsluiter
   
 
LaproCare is colofonium vrij!
   
Voorbeelden uit de praktijk (casuïstieken)
   
 

 

Stomazorg

LaproCare stomazorg levert in Nederland een breed assortiment aan stomaproducten en aanvullende hulpmiddelen. Wij zijn een volledig Nederlands bedrijf gevestigd in Heteren.

Huid

Een gezonde huid is uiterst belangrijk! Wij onderscheiden ons met unieke huidplaten, zodat wij de huid van vrijwel iedere stomadrager een passende oplossing kunnen aanbieden.

Onze missie

Door het leveren van stomaproducten van de hoogste kwaliteit samen met een goede service, het leven van een stomadrager zo normaal mogelijk laten zijn.

Ons team

Wij hebben een binnen- en buitendienst team van ervaren product- specialisten die dagelijks zorgdragen voor een optimale product- en stomadragerbegeleiding.

Onze service

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten? Neem dan contact met onze klantenservice op. Chat, bel of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!
+31 (0)24 - 677 78 00