Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Soms zijn aanvullende hulpmiddelen noodzakelijk
Niet ieder stoma is hetzelfde. Niet iedere huid is hetzelfde en soms kan een aanvullend hulpmiddel net dat beetje extra betekenen, waardoor iemand zo vrij en zorgeloos mogelijk met een stoma kan leven.

Hoewel in bijna alle gevallen de LaproCare stomazakjes voldoende zijn om de ontlasting veilig op te vangen, kan het voorkomen dat een aanvullend hulpmiddel noodzakelijk is. Misschien moet toch de huid (soms) extra worden beschermd, of is er sprake van een tijdelijke dunne ontlasting. In dat geval is het verstandig om een aanvullend hulpmiddel te gebruiken zodat het gebruikte stomamateriaal zo lang mogelijk mee kan gaan.

Vergoeding van aanvullende hulpmiddelen
Het komt steeds vaker voor dat zorgverzekeraars in Nederland bepaalde hulpmiddelen niet meer vergoeden vanuit de basisverzekering. Uw apotheek of medisch speciaalzaak kan u daarover het beste informeren. Via onze website zijn alle aanvullende hulpmiddelen ook direct te bestellen middels een overschrijving of iDeal. Snel en eenvoudig. LaproCare stomaproducten zijn medische hulpmiddelen.
 

In de fabrieken van LaproCare worden alle stomaproducten met grote zorgvuldigheid geproduceerd en zo ook de aanvullende stoma hulpmiddelen.

Stomazorg

LaproCare stomazorg levert in Nederland een breed assortiment aan stomaproducten en aanvullende hulpmiddelen. Wij zijn een volledig Nederlands bedrijf gevestigd in Heteren.

Huid

Een gezonde huid is uiterst belangrijk! Wij onderscheiden ons met unieke huidplaten, zodat wij de huid van vrijwel iedere stomadrager een passende oplossing kunnen aanbieden.

Onze missie

Door het leveren van stomaproducten van de hoogste kwaliteit samen met een goede service, het leven van een stomadrager zo normaal mogelijk laten zijn.

Ons team

Wij hebben een binnen- en buitendienst team van ervaren product- specialisten die dagelijks zorgdragen voor een optimale product- en stomadragerbegeleiding.

Onze service

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten? Neem dan contact met onze klantenservice op. Chat, bel of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00