Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Maatwerk in anti-decubitus matrassen.Statische AD matrassen geprefereerd!
De nieuwe richtlijn van Amerikaanse doctoren voor de behandeling en preventie van doorligwonden adviseert het gebruik van statische AD matrassen boven luchtwissel-systemen. Lees het verslag hier. Ga direct naar de ACP website hier.

60 dagen gratis op proef
Om zoveel mogelijk zorgprofessionals te overtuigen van alle voordelen van een Comfortex AD matras, stellen we een beperkt aantal exemplaren maar liefst 60 dagen gratis op proef beschikbaar. Ben u als zorgprofessional hierin geïnteresseerd, neem dan contact met ons op tel. 024-6777800 of stuur ons een e-mail. U zult van ons op dezelfde werkdag een reactie ontvangen.

Al meer dan 20 jaar worden Comfortex AD matrassen naar volle tevredenheid in Nederland èn wereldwijd ingezet om te voorkomen dat bedlegerige mensen een decubitusverwonding oplopen. Wat is het geheim achter dit succes?

Effectiviteit, eenvoud en maatwerk

Welke test er ook wordt gedaan, welk nieuw matras of (lucht)systeem er ook op de markt komt, in de praktijk blijven de Comfortex matrassen keer op keer bewijzen dat decubitus op een Comfortex matras net zo weinig voorkomt als op het meest kostbare geavanceerde AD systeem. Vele zorgprofessionals kunnen dit bevestigen en zien dagelijks de positieve effecten van de inzet van een Comfortex matras.

Daarbij is het het gebruik van een Comfortex AD matras uiterst eenvoudig. De gladde topcover maakt de patient transfer ergonomisch verantwoord en er zijn geen ingewikkelde apparaten die moeten worden ingesteld.

Tevens wordt ieder matras van Comfortex met hand gemaakt met behulp van de modernste fabricagetechnieken. Zo blijft de kwaliteit constant van een hoog niveau en kunnen we tot maximaal 5 jaar garantie bieden. Alle Comfortex AD matrassen dragen bij aan het voorkomen van decubitus en de geavanceerdere matrassen ondersteunen tevens en spoedig herstel van (decubitus)wonden. Alle Comfortex AD matrassen zijn CE gecertificeerd, uiterst duurzaam en voldoen aan internationale brandveiligheidseisen voor gebruik in huis of in een zorginstellingen.

HR-Schuim
   
Unieke Stratos TopCover
   
Assortimentsoverzicht Comfortex AD matrassen
   
AD matras accessoires
   
Studies en gebruiksaanwijzing
   


Alle Comfortex AD matrassen zijn medische hulpmiddelen. Comfortex en alle andere genoemde merknamen zijn eigendom van Comfortex Inc. Winona, USA.

+31 (0)24 - 677 78 00