Corsinel stomagordel met knippaneel in het zwart!

Woensdag 17 april 2024

De unieke Corsinel stomagordel met knippaneel, waar een zorgprofessional of stomadrager zelf een opening voor het stomazakje in kan knippen, wordt binnenkort geleverd in een andere kleur!

Van wit naar zwart!
Medio 2024 gaat deze Corsinel variant niet langer leverbaar zijn in het wit, maar alleen nog in de zwarte kleur. De fabrikant heeft naar de gebruikers wereldwijd geluisterd en de wens naar een donkere kleur was groot. Vlekken zijn op zwart vrijwel niet zichtbaar, de stomagordel valt onder de kleding vrijwel niet op en zwart sluit veel beter aan bij de moderne trends in onderkleding.

In ons magazijn in Heteren is nog een beperkte voorraad aanwezig in de witte kleur en die zal medio 2024 op gaan raken. Daarna zullen wij alleen nog de zwarte kleur uitleveren. 

Aan de overige specificaties van de Corsinel stomagordel met knippaneel zal niets veranderen, dus u mag gewoon op dezelfde vertrouwde kwaliteit blijven rekenen!

Op de productpagina vindt u een overzicht van de betreffende artikelnummers. Wilt u meer informatie over dit unieke product ontvangen? Dat kan! Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Terug naar overzicht