Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Soepel, betrouwbaar en per stuk leverbaar!

Afgebeeld de LSWM-SA


NIEUW Nu voorzien van extra grote en flexibele aftap! Zo kan grove lichaamsuitscheiding, eenvoudig worden afgevoerd in een opvangsysteem. Universele aansluiting.
 

Zeer soepele en dunne huidplaat. Elke huidplooi kan worden gevolgd, zodat lekkage maximaal wordt voorkomen en de wondmanager zo lang mogelijk kan blijven zitten (maximaal 7 dagen).

Werkluik met zwevende ring. De vingers kunnen onder de ring worden geplaatst, waardoor de klep met "tupperware" sluiting gesloten kan worden, zonder kracht uit te oefenen op het wondgebied of het lichaam.

Gebruiksaanwijzing
Download hier de gebruiksaanwijzing.

WCS-model, primaire functie en gebruik
De wondmanager valt onder de categorie rode en gele, droge en natte wonden. De primaire functie is het beschermen van de complexe wond. Verschoon de wondmanager na maximaal 7 dagen.

Voorschrift en verkrijgbaarheid
De wondmanager is op voorschrift van een arts of wondverpleegkundige verkrijgbaar via uw apotheek of medisch speciaalzaak en wordt op dit moment (mei 2018) vanuit de basisverzekering in de categorie verbandmiddelen / wondmanagers door de Nederlandse zorgverzekeraars vergoed. Houd wel rekening met het wettelijk eigen risico van € 385,- in 2018. Voor zorginstellingen is LaproCare rechtstreeks bij AllweCare medical B.V. te bestellen.

Wondmanager receptservice 
Wondmanager

De wondmanager van AllweCare medical is een zelfklevend opvangsysteem voor grote tot zeer grote open wonden die zeer veel output produceren. Denk daarbij aan een wondbehandeling van een open buik, al dan niet in combinatie met één of meerdere fistels. Elke wondmanager heeft een groot hersluitbaar werkluik, om direct toegang te houden tot het volledige wondgebied. De hydrocolloïd huidplaat is dun, soepel en blijft voor langere periode optimaal op de huid zitten. Dit kan tot maximaal 7 dagen. Volg hierin altijd het advies van de behandelend arts of wondverpleegkundige.

Zeer soepele dunne huidplaat en per stuk leverbaar!

Naast de uitgebreide keuze aan maatvoeringen die overigens per stuk leverbaar zijn, onderscheidt de wondmanager van AllweCare medical zich vooral door de zachte en soepele huidplaat, die de lichaamscontouren uiterst nauwkeurig volgt. Dit voorkomt lekkage en zorgt ervoor dat de wondmanager langer mee gaat. Het grote werkluik aan de voorzijde maakt een tussentijdse verschoning of inspectie van de wond eenvoudig mogelijk.


LSWM-XSA
 
LSWM-SA

LWSM-MA 
 
LSWM-LA
 
LSWM-XXLA
Klik op de
afbeelding
om in te
zoomen op
de wond-
manager.

Het nemen van de maat
Meet de wond op bij de breedste punten zowel horizontaal als vertikaal. Kijk welk type wondmanager beide maten overlapt. Kies niet een te kleine wondmanager en let goed op de locatie van de aftap(s). Download en print (op A3 formaat!) eventueel onze maatkaart. U kunt 'm ook bij ons aanvragen en dan sturen we 'm uitgeprint zo snel mogelijk op.

Download de maatkaart hier.
 

Assortiment

Artikelnr.

Artikelomschrijving (max. knipbare maat)

Stuks

Z-index

G-Stand.

LSWM-XSA

Wondmanager extra klein + werkluik 9x18cm ovaal

1

15498824

€ 50,24

LSWM-SA

Wondmanager klein + werkluik 24,5x15,5cm

1

14890364

€ 50,24

LSWM-MA

Wondmanager middel + werkluik 8,5x25cm

1

14890380

€ 50,24

LSWM-LA

Wondmanager groot + werkluik 16x20cm

1

14890348

€ 50,24

LSWM-XXLA

Wondmanager extra groot + werkluik 23x38 cm

1

15498832

€ 116,24


Let op: De G-Standaard (AIP) prijzen zijn exclusief 6% btw. De wondmanagers zijn medische hulpmiddelen.

Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor wonden met een complexe genezing die langer dan 21 dagen voortduurt.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.
+31 (0)24 - 677 78 00