Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Uiterst zachte en optimale wondbescherming


Afgebeeld: SPYC75-100


Visie van AllweCare
Spycra Contact is een mooi voorbeeld van doorontwikkeling van bestaande wondzorgtechnologie. Het resultaat is een uiterst zacht wondcontactverband met elasticiteit in vier richtingen. Het verband is hierdoor breed toepasbaar en blijft uitstekend op z'n plaats zitten. Dit alles voor een  zeer competitieve prijs. Meer weten over Spycra of het verband zelf uitproberen? Neem dan contact met ons op. Een e-mail is zo gestuurd!


Spycra Contact receptservice

Siliconen wondcontactverband. De dunne, flexibele en open gaasstructuur van Spycra Contact en de zelfklevende siliconen contactzijde, beschermt granulatieweefsel optimaal zonder te verkleven.

Spycra Contact is een zeer elastisch siliconen wondcontactverband dat slechts aan één zijde kleeft. De klevende siliconen fixeert zich zeer huidvriendelijk aan de gezonde huid buiten de wondrand, zonder zichzelf aan het wondbed vast te hechten. Zo wordt verkleving, beschadiging van het wondbed en pijn bij het verwijderen van het secundaire wondverband volledig voorkomen. Spycra Contact is dun, flexibel en soepel en heeft een zeer open gaasstructuur, zodat exsudaat en wondvuil ongehinderd kan passeren.

Het gebruik van een siliconen wondcontactverband beschermt het kwetsbare wondbed optimaal terwijl wondvocht en vuil gewoon in het absorberende secundaire verband kunnen worden opgevangen. Spycra Contact absorbeert zelf niets. De buitenzijde voelt zacht aan en bestaat uit een netwerk van polyamide vezels. De afgeronde hoekjes zorgen voor optimale fixatie, zodat het verband goed op z’n plaats blijft zitten. Door de open gaasstructuur is een tussentijdse wondinspectie zeer eenvoudig uitvoerbaar. Te gebruiken in combinatie met elk soort secundair verband op vrijwel elke soort chronische of complexe wond met uitzondering van 3e graads brandwonden.

Eigenschappen

 • Zelfklevende siliconen aan één zijde
 • Voorkomt verkleving van secundair verband
 • Bevordert een vertikale absorptie
 • Beschermt de kwetsbare wond en wondrand
 • Elastisch in alle richtingen
 • Zeer zachte buitenlaag
 • Optimale fixatie, ook op bewegende delen

Resultaat

 • Ondersteunt een snelle wondgenezing
 • Maakt verbandwisseling eenvoudig en pijnloos
 • Uiterst comfortabel te dragen
 • Bespaart zorgtijd en kosten

Engelstalig onderzoek klik hier

Assortiment en prijzen
   
Gebruiksaanwijzing en bijsluiter
   
Vergoeding en verkrijgbaarheid
   
 
BEHANDEL op basis van de primaire functie(s)
   
BEHANDEL op basis van het WCS-model
   

BEHANDEL op basis van verbandwisselfrequentie
   Vraag gratis een Spycra Contact sample aan

Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor wonden met een complexe genezing die langer dan 21 dagen voortduurt.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00