Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Natuurlijke antioxidante technologie

De innovatieve antioxidante technologie voor maximale ondersteuning van het natuurlijke wondgenezingsproces bij complex genezende wonden.

Reactive Oxygen Species (ROS)
Binnen een natuurlijk verlopend wondgenezingsproces zien we dat neutrofielen een belangrijke en eerste barrière tegen micro-organismen vormen. Activering van deze witte bloedcellen verhoogt hun opname van zuurstof en de productie van zuurstofradicalen (ROS). Deze ROS verbindingen zijn normale producten van de stofwisseling en werken positief op de wondgenezing.

Eén van de mogelijke redenen van vertraagde wondgenezing is een verhoogde productie van Reactive Oxygen Species (ROS) in de wond. Dit lijdt tot een onbalans tussen zuurstofradicalen en antioxidanten en veroorzaakt beschadiging van gezonde cellen en stagnatie van de wondgenezing in de ontstekingsfase, resulterend in een wond met een complexe genezing. Dit noemen we oxidatieve stress*.

* Enkele artikelen over oxidatieve stress:

Hoe werkt Reoxcare?
   
Specificaties
   
WondMatrix
   
Gebruiksaanwijzing (samengevat)
   
Educatiefilmpjes (ENG - NL ondertiteld)
   
Studies, presentaties en referenties
   
Assortiment en verkrijgbaarheid
   
Gratis uitproberen!
   
 

Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor wonden met een complexe genezing die langer dan 21 dagen voortduurt.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.
+31 (0)24 - 677 78 00