Er zitten geen producten in uw winkelwagen

Vanaf 1 november 2020 zijn PolyMem Shapes Oval en PolyMem Silver Shapes Oval wondverbanden ook verkrijgbaar met een zelfklevende siliconen border met uiteraard ook de praktische ovale vorm.

Deze zeer elastische en ademende border van 100% medische siliconen, zorgt voor een optimale fixatie van het verband, waarbij de huid minimaal wordt belast. Vuil, schadelijke micro-organismen en vocht worden geweerd, waardoor vrijwel altijd een maximale draagtijd van het PolyMem wondverband wordt bereikt. De ovale vorm zorgt ervoor dat het verband op de 'hoekjes' vrijwel niet zal kunnen opkrullen. Dit bespaart zorgtijd, materiaal en dus zorgkosten.

Identieke samenstelling
PolyMem Silicone Border Oval en PolyMem Silver Silicone Border Oval zijn wat betreft de samenstelling en werking van het wondverband identiek aan de vertrouwde PolyMem (Silver) verbanden. Alleen de fixatie is dus geëvolueerd. De border verbanden zijn vooralsnog alleen verkrijgbaar in de dunnere PolyMem variant en niet in de dikkere PolyMem MAX variant. Alleen de border is voorzien van zelfklevende siliconen en niet het wondverband zelf. Dit heeft als groot voordeel dat PolyMem Border even effectief kan bijdragen aan een snelle en pijnvrije wondgenezing, als de vertrouwde PolyMem (Silver) wondverbanden.

Nog eenvoudiger in gebruik en geschikt voor de kwetsbare huid!
Met PolyMem Silicone Border wordt een snelle, pijnvrije genezing van de wond nog beter ondersteund. Het verband is eenvoudig toepasbaar en biedt een hoog draagcomfort voor de zorgverlener en de gebruiker, zeker in het geval van een kwetsbare huid.POLYMEM SILICONE BORDER OVAL
   
POLYMEM SILVER SILICONE BORDER OVAL
   

Deskundigenoordelen
   


Een gratis PolyMem Silicone Border sample


Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor wonden met een complexe genezing die langer dan 21 dagen voortduurt.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.
+31 (0)24 - 677 78 00