Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Super absorberend en toch super dun!

Afname van het aantal verbandwisselingen in de Hamerton University Hospital studie in London.

Toonaangevend!
Al meer dan 5 jaar is DryMax toonaangevend als het gaat om zeer sterk superabsorbende wondverbanden die wondvocht echt vasthouden en dus droog aanvoelen. De retentiewaarde onder 60 mm Hg (kwikdrug) ligt na maximale absorptie op gemiddeld 90%*. Dit betekent dat wanneer DryMax nog niet is verzadigd de retentie (afgifte van wondvocht) vrijwel nihil is. Simpel gezegd wordt wondvocht maximaal opgenomen in het verband waardoor de wondgenezing wordt bespoedigd (TIME model - letter M - Moist) en het aantal verbandwisselingen tot een minimum kan worden gereduceerd. Zo draagt DryMax actief bij aan een betere zorg, lagere werkdruk en lagere zorgkosten.

*Rapport op aanvraag verkrijgbaar.

DryMax biedt een assortiment unieke zeer sterk absorberende wondverbanden die toch uiterst dun zijn. Door de bijzondere vochtdoorlatende wondcontactlaag en de superabsorberende binnenkern, wordt wondvocht maximaal vastgehouden en voelt het verband toch droog aan. Ook onder compressie.Bekijk de bovenstaande video (5 min.) en zie de voordelen van het gebruik van DryMax!


NIEUW! DryMax Foam
Mocht door de hoge absorptie van DryMax de wond te droog worden, dan is sinds kort DryMax Foam verkrijgbaar. Dit verband heeft een extra laagje foam, waardoor een optimaal vochtig wondmilieu wordt combineert met nog steeds een uiterst sterke absorptie. Lees er alles over in de onderliggende product tabs.

Bezoek hier de nieuwe DryMax experience website van de Zweedse fabrikant.

Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor wonden met een complexe genezing die langer dan 21 dagen voortduurt.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.
+31 (0)24 - 677 78 00