Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Maximale absorptie met een minimum aan verbruik


Bezoek hier de nieuwe DryMax experience website.

Al meer dan 5 jaar is DryMax toonaangevend als het gaat om zeer sterk superabsorbende wondverbanden die wondvocht echt vasthouden en dus droog aanvoelen. De retentiewaarde onder 60 mm Hg (kwikdrug) ligt na maximale absorptie op gemiddeld 90%*. Dit betekent dat wanneer DryMax nog niet is verzadigd de retentie (afgifte van wondvocht) vrijwel nihil is. Simpel gezegd wordt wondvocht maximaal opgenomen in het verband waardoor de wondgenezing wordt bespoedigd (TIME model - letter M - Moist) en het aantal verbandwisselingen tot een minimum kan worden gereduceerd. Zo draagt DryMax actief bij aan een betere zorg, lagere werkdruk en lagere zorgkosten.

*Rapport op aanvraag verkrijgbaar.

WondMatrix


Verminder het aantal verbandwisselingenAfname van het aantal verbandwisselingen in de Hamerton University Hospital studie in London.

Superabsorberend wondverband. DryMax Extra Soft is een superdun en superabsorberend wondverband dat droog blijft aanvoelen wanneer het bij sterk exsuderende wonden zeer veel wondvocht bindt.

Het uiterst dunne DryMax Extra Soft verband kan zeer veel wondvocht vasthouden 1,8 gram exsudaat /cm2 (9x meer dan een gemiddeld schuimverband) en blijft daarbij toch droog aanvoelen. Dit voorkomt eventuele verweking van de wondranden. DryMax Extra Soft beperkt het aantal verbandwisselingen tot een minimum, wat de belasting voor de patiënt en de zorgverlening ten goede komt.

Voelt echt droog aan ook na zeer veel absorptie!
DryMax zorgt ervoor dat het (toxische) wondvocht direct wordt opgenomen in het verband en maximaal wordt gebonden in een gel. De unieke buitenlaag geeft vervolgens vrijwel geen wondvocht meer af waardoor het ook niet meer in contact met de wond komt. Dit zal de wondgenezing bespoedigen. Doordat DryMax een hoge opname capaciteit heeft, zal er minder vaak een verbandwissel nodig zijn.

Het wondvocht wordt verticaal opgenomen. Hierdoor is er een goede controle van het wondvocht en de wondranden. Het wondvocht wordt in de kern van het verband vastgehouden en voelt daardoor ook na zeer veel absorptie droog aan.

NIEUW Bekijk hieronder de instructievideo hoe je de allergrootste maat van DryMax, eenvoudig om het onderbeen kunt aanbrengen!

Samenstelling & wondindicaties
   
Eigenschappen & resultaat
   
Deskundigen oordeel, studies en literatuur
   
Gebruiksaanwijzing en bijsluiter DryMax Extra Soft
   
Assortiment & prijzen DryMax Extra Soft
   
Vergoedingsstatus & verkrijgbaarheid DryMax Extra Soft
   
 
BEHANDEL op basis van de primaire functie(s)
   
BEHANDEL op basis van het WCS-model
   
BEHANDEL op basis van verbandwisselfrequentie
   
 

Vraag gratis een DryMax Extra Soft sample aan

Wondgenezing

AllweCare levert in Nederland verband- middelen vooral bedoeld voor wonden met een complexe genezing die langer dan 21 dagen voortduurt.

Specifiek

Wij onderscheiden ons door specifieke wond- en littekenproducten te leveren, die wij betrekken van gerenomeerde fabrikanten wereldwijd.

Onze missie

Door middel van persoonlijke educatie en een optimale service, de wond- en littekengenezing in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau brengen.

Ons team

Het AllweCare wond- & littekenteam bestaat uit 3 rayon managers (noord / west / zuid) die optimaal advies kunnen geven in het gebruik van onze producten.

Onze service

Heeft u behoefte aan productuitleg, klinische lessen of gratis samples? Bel, chat of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00