Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Bijzondere aanvullende siliconen stomaproducten


   
  Klik hier (Engelstalig)
Klik hier (Nederlandstalig)

Soms heeft de huid extra hulp nodig. Trio biedt siliconen bescherming rondom uw stoma.

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en biedt meestal een excellente barrière. Voor veel mensen echter is het gezond houden van de huid een dagelijkse uitdaging. Lekkage, irritatie, ongemak en gebrek aan veiligheid, behoren tot de meest voorkomende problemen met de stomaproducten van vandaag. De nieuwe en geavanceerde siliconen technologie van Trio biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele en toch gedateerde hydrocolloïde stomaproducten. 

Onze nieuwe, op maat geformuleerde siliconen zelfklevende producten leveren direct resultaat, hechten zich veilig aan de huid en zijn a-traumatisch te verwijderen. Bovendien laten onze kleefstoffen geen residu achter en zijn snel en schoon te verwisselen bij de verschoning van het stomazakje. Belangrijk is dat onze zelfklevende producten geen grote hoeveelheden vocht of afvalstoffen absorberen en dus hygiënischer zijn in het gebruik. Ze behouden hun integriteit en vorm voor langdurig gebruik, laten de huid ademen wat leidt tot minder kans op maceratie van de gezonde huid.

Alle Trio Ostomy Care producten zijn medische hulpmiddelen.

Stomazorg

LaproCare stomazorg levert in Nederland een breed assortiment aan stomaproducten en aanvullende hulpmiddelen. Wij zijn een volledig Nederlands bedrijf gevestigd in Heteren.

Huid

Een gezonde huid is uiterst belangrijk! Wij onderscheiden ons met unieke huidplaten, zodat wij de huid van vrijwel iedere stomadrager een passende oplossing kunnen aanbieden.

Onze missie

Door het leveren van stomaproducten van de hoogste kwaliteit samen met een goede service, het leven van een stomadrager zo normaal mogelijk laten zijn.

Ons team

Wij hebben een binnen- en buitendienst team van ervaren product- specialisten die dagelijks zorgdragen voor een optimale product- en stomadragerbegeleiding.

Onze service

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten? Neem dan contact met onze klantenservice op. Chat, bel of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!
+31 (0)24 - 677 78 00