Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Stomazorg voor de allerkleinste

Dit unieke LaproCare Prematuur stomazakje is speciaal ontworpen voor de opvang van lichaamsvochten (ontlasting, bloed of exsudaat) bij pasgeboren jongetjes of meisjes.

Klik hier om de bijsluiter te lezen.

Het opvangzakje wordt huidvriendelijk gefixeerd door middel van een soepele hydrocolloïd huidplaat. Dit is mogelijk zowel rond de stoma als rond de anus. Het zakje wordt standaard aan de onderzijde gesloten geleverd, maar kan indien gewenst opengeknipt worden en met de meegeleverde disposable sluitklemmen ook hersluitbaar en leegbaar worden gemaakt. Op deze manier is het LaproCare Prematuur zakje geschikt voor zowel colo-, ileo als urinestoma's. De huidplaat heeft een zeer kleine startopening van 3 mm en kan tot maximaal 10 mm op maat worden geknipt.

Proefverpakking

Stuur ons een e-mail of bel ons op, om een proefverpakking aan te vragen.

Bestelinformatie

Artikelnr.

Omschrijving

Stuks

Z-index

PREM0310

LaproCare prematuur stomazakje 1d 3-10mm 

30

15984095

Verkrijgbaarheid

De LaproCare Prematuur stomazakjes zijn medische hulpmiddelen en bij AllweCare medical B.V. rechtstreeks verkrijgbaar of via uw apotheek of medisch speciaalzaak.

Stomazorg

LaproCare stomazorg levert in Nederland een breed assortiment aan stomaproducten en aanvullende hulpmiddelen. Wij zijn een volledig Nederlands bedrijf gevestigd in Heteren.

Huid

Een gezonde huid is uiterst belangrijk! Wij onderscheiden ons met unieke huidplaten, zodat wij de huid van vrijwel iedere stomadrager een passende oplossing kunnen aanbieden.

Onze missie

Door het leveren van stomaproducten van de hoogste kwaliteit samen met een goede service, het leven van een stomadrager zo normaal mogelijk laten zijn.

Ons team

Wij hebben een binnen- en buitendienst team van ervaren product- specialisten die dagelijks zorgdragen voor een optimale product- en stomadragerbegeleiding.

Onze service

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten? Neem dan contact met onze klantenservice op. Chat, bel of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00