Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Voor behandeling van een breukVisie van AllweCare

Onderzoek toont aan dan 1 op de 3 stomadragers een parastomale hernia zal ontwikkelen (bron: Tytex). Dit is natuurlijk niet vreemd want een stoma onderbreekt de spierwand van de buik en dus is de kans groot dat de ingewanden zich buiten de buikholte gaan bevinden. Dit leidt tot een 'bult' of misvorming van het lichaam. Vooral het plakken van een stomazakje kan dan tot grote problemen leiden. Met een stomasteunbandage wordt dit zo optimaal mogelijk voorkomen of gecorrigeerd en kan een stomadrager een zo vrij en normaal mogelijk leven leiden.

NIEUWS: Uiteraard draagt het doen van buikspieroefeningen in veel gevallen bij aan het voorkomen van een parastomale hernia. Stichting Stomaatje heeft hiervoor sinds maart 2015 duidelijke oefeningen op de website gezet. Klik hier.

Maximaal support

De Corsinel stoma steunbandage, ook wel breukband genoemd, is een rondom gesloten bandage die is gemaakt van een elastische en comfortable stof. Met Corsinel kan een stomazakje worden ondersteund (StomaSafe) preventief druk worden verleend om een parastomale hernia te voorkomen (StomaBroeken) en een hernia actief worden behandeld (Stomabandages (broekmodel) en Stomagordels).

Corsinel met knippaneel

Met de unieke Corsinel® bandage met knippaneel kan, m.b.v. de meegeleverde accessoires, de opening precies op maat worden geknipt, voor een compressie die zo dicht mogelijk aansluit bij de stoma.

Gebruiksaanwijzing, bijsluiter en film
   
De 7 factoren die de juiste hoogte bepalen
   
Vergoeding door zorgverzekeraars
   
Medische onderbouwing
   
De voordelen van het kopen bij AllweCare medical B.V.
   

Klik op onderstaand artikel en bestel direct
Corsinel Stomasteunband met paneel
Corsinel met paneel S
1
180012
Corsinel Stomasteunband wit met paneel S - buikomvang 78-90cm - hoogte 21,5cm
x € 92,89
Corsinel met paneel M
1
180013
Corsinel Stomasteunband wit met paneel M - buikomvang 86-98cm - hoogte 22,5cm
x € 92,89
Corsinel met paneel L
1
180014
Corsinel Stomasteunband wit met paneel L - buikomvang 94-106cm - hoogte 25,5cm
x € 92,89
Corsinel met paneel XL
1
180015
Corsinel Stomasteunband wit met paneel XL - buikomvang 102-116cm - hoogte 28cm
x € 92,89
Corsinel met paneel 2XL
1
180016
Corsinel Stomasteunband wit met paneel 2XL - buikomvang 112-130cm - hoogte 28cm
x € 92,89
Corsinel met paneel 3XL
1
180017
Corsinel Stomasteunband wit met paneel 3XL - buikomvang 126-148cm - hoogte 28cm
x € 92,89

*Corsinel producten zijn medische hulpmiddelen. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten (€3,50)

Wasvoorschrift en gebruiksduur
De Corsinel stoma steunbandage met knippaneel is wasbaar op 40 graden en kan gedroogd worden in de wasdroger op de laagste stand (wolprogramma). Niet strijken, niet bleken en niet chemisch reinigen. De Corsinel stoma steunbandage met knippaneel gaat minimaal 80 +/- 20 wasbeurten mee op de hoogst aangegeven temperatuur. Samenstelling is 50% polyamide en 50% elastaan.

Stomazorg

LaproCare stomazorg levert in Nederland een breed assortiment aan stomaproducten en aanvullende hulpmiddelen. Wij zijn een volledig Nederlands bedrijf gevestigd in Heteren.

Huid

Een gezonde huid is uiterst belangrijk! Wij onderscheiden ons met unieke huidplaten, zodat wij de huid van vrijwel iedere stomadrager een passende oplossing kunnen aanbieden.

Onze missie

Door het leveren van stomaproducten van de hoogste kwaliteit samen met een goede service, het leven van een stomadrager zo normaal mogelijk laten zijn.

Ons team

Wij hebben een binnen- en buitendienst team van ervaren product- specialisten die dagelijks zorgdragen voor een optimale product- en stomadragerbegeleiding.

Onze service

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten? Neem dan contact met onze klantenservice op. Chat, bel of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00