Er zitten geen producten in uw winkelwagen

Proefverpakking

Gratis proefverpakking stomamateriaal

Ontvang nu gratis een proefverpakking van onze LaproCare Stomazorg producten! Wij hebben een breed assortiment 1-delige en 2-delige (met losse huidplaat) stomazakjes en aanvullende hulpmiddelen. Maak hieronder uw keuze.

Dikke darm

Wanneer u een dikke darm stoma hebt, zijn onze colostomazakjes voor u de optimale keuze en zal de zachte, soepele huidplaat u zeker bevallen. Ook verkrijgbaar met verwisselbare stomazakjes (2-delig), zodat de huidplaat meerdere dagen gebruikt kan worden.

Bestel nu uw proefverpakking

Dunne darm

Bent u stomadrager met een dunne darm stoma, dan zijn onze leegbare ileo stomazakjes de passende keuze. Een geurfilter haalt nare luchtjes weg en we hebben diverse zeer huidvriendelijke huidplaten, zodat u altijd het product kunt vinden dat precies bij uw huidtype past.

Bestel nu uw proefverpakking

Urinestoma

Heeft u een urinestoma, dan zijn onze urine stomazakjes met het zachte aftapkraantje de optimale oplossing. Verkrijgbaar met een zeer dunne huidplaat of een vlakke en zelfs een bolle (convex) huidplaat. De contouren van uw lichaam worden optimaal gevolgd, om lekkage altijd en overal te voorkomen.

Bestel nu uw proefverpakking

AllweCare nieuws

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00