Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Optimale grip bij het uitvoeren van een transfer ...


"Met de ErgoBelt heb ik veel meer controle over hoe de patiënt rechtop gaat staan."

De ErgoBelt is een hulpmiddel dat op diverse manieren gebruikt kan worden om extra grip te creëren voor zowel de hulpverlener als de patiënt zelf om een verplaatsing zo makkelijk en veilig mogelijk te maken.


 
Makkelijk tillen vanuit de rolstoel  ErgoGrip - Transfergordel
 
Een transfergordel is een universeel hulpmiddel dat bij praktisch alle transfers bruikbaar is. Hij zorgt ervoor dat helper en hulpbehoevende bij elkaar de ideale grip vinden zonder aan de kleren of de ledematen te hoeven trekken. Daarbij biedt de transfergordel ergonomische aangrijpingspunten, zodat de nodige kracht en het risico op lichamelijke letsels geminimaliseerd blijft (bijv. een aangrijpingspunt dichtbij het bekken i.p.v. onder de oksels).

De ErgoBelt biedt ondersteuning bij het rechtop staan, het zetten van stappen en bij een transfer van de (rol)stoel, bed, auto enz. Deze gordel wordt rond het middel van de zorgvrager of van de zorggever aangebracht afhankelijk van de situatie.

De diagonaal geplaatste handvatten bieden een comfortabele en ergonomische greep voor iedere situatie. De antislip binnenkant zorgt dat de gordel tijdens de transfer op zijn plaats blijft.

 

De voordelen van kopen bij AllweCare medical B.V.
   


Klik op onderstaand artikel en bestel direct
ErgoBelt
ErgoBelt medium
1
TGEBM
1 stuks ErgoBelt medium, 80-120cm met 6 handgrepen.
x € 143,13
ErgoBelt large
1
TGEBL
1 stuks ErgoBelt large, 110-150cm met 8 handgrepen.
x € 157,65
+31 (0)24 - 677 78 00