Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Het hoog laag bed dat opvallend laag kan!


"Als bedden vrijwel geheel met de hand worden gemaakt in Europa, dan weet je bijna zeker dat het goed zit met de kwaliteit en de service."

 

Kenmerken van het LEO bed

  • Verstelbare rugzijde
  • Verstelbare heup- en beenzijde
  • Auto contour functie
  • 15 graden voorover kantelbaar
  • 18 graden achterover kantelbaar
  • 29 tot 80 cm instelbare vloerhoogte

LEO hoog laag bed

Door een bevlogen Pools familiebedrijf wordt het het LEO bed, en nog vele andere soorten bedden, gefabriceert voor zorginstellingen over de gehele wereld. Rehabed produceert uitsluitend hoog laag bedden van een hoge kwaliteit tegen een zeer concurrende prijs.

Met name het LEO hoog laag bed sluit het beste aan bij de huidige behoeften van de Nederlandse zorginstellingen. Uiteraard is dit bed geheel naar behoefte samen te stellen. Denk daarbij in de keuze van de kleur en het materiaal, maar ook aan de lengte, de breedte en alle benodigde mechaniek. Het LEO bed is geschikt voor mensen met maximaal 185 kg lichaamsgewicht. Uiteraard biedt Rehabed ook oplossing voor mensen met een hoger lichaamsgewicht.
Verkrijgbaar in een groot aantal moderne keuzes die passen bij ieder interieur.


Voor minder dan € 2000,- inclusief BTW, heeft u al een compleet LEO hoog laag bed zoals afbeeld. Vraag vandaag nog eenvoudig een aantrekkelijke offerte aan, via de onderstaande banner.

Vraag een offerte aan

AllweCare medical B.V. is de Nederlandse distributeur van de Rehabed hoog laag bedden. Onze focus is op het LEO bed. Het LEO bed is een medisch hulpmiddel.

Korte vraag? Snel antwoord!
 
 
+31 (0)24 - 677 78 00