Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Glijzeilen van de hoogste kwaliteit.

AllGlide


  •  130 x 90cm en tunnelvormig.
  •  100% polyamide en geheel latexvrij.
  •  Uiterst glad en hygiënisch in gebruik.


4WaySheet  •  140 x 90cm en enkellaags.
  •  100% polyamide en geheel latexvrij.
  •  Met stroeve onderzijde.
  •  Blijft op bed liggen.
  •  Glijbaar middels steeklaken in alle richtingen.
  •  Uiterst glad en hygiënisch in gebruik.
  •  Voorzien van twee antislipstroken aan de buitenzijde van de langste kant, om te voorkomen dat de gebruiker uit bed glijdt.

Garantie & wasinstructies

De fabrikant garandeert dat alle glijzeilen geen materiaalgebreken of afwerkingsfouten vertonen gedurende 2 jaar. De garantie geldt niet voor normale slijtage of schade veroorzaakt door onredelijk of ondeskundig gebruik. De fabrikant en distributeur zijn niet aansprakelijk voor verkeerd gebruik van het product of daaruit voortkomende incidentele schade of gevolgschade of beschadiging van eigendom. Het oordeel van de fabrikant is bindend.

De glijzeilen kunnen gewassen worden op 80 graden celcius en gedroogd worden in de wasdroger op de laagste stand. Tevens kan het glijzeil op de laagste stand worden gestreken. Het zeil niet bleken of chemisch reiningen.

 

Het AllGlide glijzeil is een buisvormig glijzeil waarmee patiënten comfortabel en veilig in het bed verplaatst kunnen worden, zonder ze daarbij op te tillen. Is glijden in alle richtingen gewenst dan is de 4WaySheet de indeale oplossing. De 4WaySheet blijft in bed liggen en heeft een troeve onderzijde. Door de 4WaySheet met een steeklaken te bedekken, kan de gebruiker in alle richtingen worden gegleden. Dit gaat wel minder glad dan de AllGlide dat in 2 richtingen kan. Dat is het verschil.

Onze glijzeilen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn zeer glad door hun uiterst lage wrijvingsweerstand. De zeer fijn geweven 'parachute' stof van 100% polyamide heeft dusdanige gladde eigenschappen, dat wrijving vrijwel niet ontstaat. De patiënt is hierdoor met een ergonomisch verantwoorde inspanning binnen de grenzen van het bed eenvoudig te verplaatsen.

Om een goede hygiëne te waarborgen zijn de glijzeilen wasbaar op 80 graden Celcius.

Gebruiksaanwijzing
Lees deze instructies aandachtig om het product optimaal en veilig te kunnen gebruiken.

Voorzorgsmaatregelen
Plaats het bed op ergonomische werkhoogte. Leg het hoofdeinde van het bed plat en behoud één hoofdkussen. Gebruik goedgekeurde transfertechnieken. Deze handleiding beschrijft slechts één algemene toepassing van het glijzeil. Elke situatie is anders en houdt daar rekening mee. Stimuleer de patiënt om de eigen krachten te gebruiken.

Onze glijzeilen zijn geen tillakens! Laat het glijzeil nooit op de grond liggen wegens slipgevaar. Indien het glijzeil in bed blijft liggen, zorg er dan voor dat een steeklaken bovenop het glijzeil ligt. Bij tekenen van slijtage het glijzeil niet meer gebruiken.

 

Glijzeil instructiefilms
   

De voordelen van het kopen bij AllweCare medical B.V.
   


Klik op onderstaand artikel en bestel direct
AllGlide
AllGlide glijzeil 130x90cm
1
GLIDE13090
Glijzeil tunnelvormig 130x90cm. 1 stuks
x € 59,90

Klik op onderstaand artikel en bestel direct
4WaySheet
4WaySheet glijzeil
1
4WS
Glijzeil enkellaags 140x90cm. 1 stuks.
x € 59,90
De genoemde prijzen zijn per stuk inclusief BTW en exclusief verzendkosten (€ 3,50)


Probeer een glijzeil 2 weken gratis

+31 (0)24 - 677 78 00