Er zitten geen producten in uw winkelwagen
Glijzeilen van de hoogste kwaliteit ...  •  Eén universele maat - 130 x 90cm.
  •  100% polyamide en geheel latexvrij.
  •  Uiterst glad en hygiënisch in gebruik.Garantie & wasinstructies
De fabrikant garandeert dat het AllGlide™ glijzeil geen materiaalgebreken of afwerkingsfouten vertoont gedurende 2 jaar. De garantie geldt niet voor normale slijtage of schade veroorzaakt door onredelijk of ondeskundig gebruik. De fabrikant en distributeur zijn niet aansprakelijk voor verkeerd gebruik van het product of daaruit voortkomende incidentele schade of gevolgschade of beschadiging van eigendom. Het oordeel van de fabrikant is bindend.

Het AllGlide™ glijzeil kan gewassen worden op 80 graden celcius en gedroogd worden in de wasdroger op de laagste stand. Tevens kan het glijzeil op de laagste stand worden gestreken. Het zeil niet bleken of chemisch reiningen.

 

Het AllGlide™ glijzeil is een buisvormig glijzeil waarmee patiënten comfortabel en veilig in het bed verplaatst kunnen worden, zonder ze daarbij op te tillen.

Dit glijzeil van de hoogste kwaliteit, is zeer glad door zijn uiterst lage wrijvingsweerstand. De zeer fijn geweven 'parachute' stof van 100% polyamide heeft dusdanige gladde eigenschappen, dat wrijving vrijwel niet ontstaat. De patiënt is hierdoor met een ergonomisch verantwoorde inspanning binnen de grenzen van het bed eenvoudig te verplaatsen.

Om een goede hygiëne te waarborgen is het AllGlide™ glijzeil wasbaar op 80 graden Celcius.

Gebruiksaanwijzing
Lees deze instructies aandachtig om het product optimaal en veilig te kunnen gebruiken.

Het hogerop brengen in bed

  • Draai de patiënt op de zij en breng de AllGlide™ aan in de lengte van het bed. Hierbij zijn de openingen naar de zijkanten van het bed gericht. Zorg ervoor dat schouders en bekken op het glijzeil liggen en leg de patiënt op de rug.
  • Zorg dat er ruimte is ter hoogte van de schouders en plaats indien mogelijk het bed iets hellend naar achteren. Indien de patiënt dit kan dan volstaat het om de benen te buigen en zachtjes te laten duwen. De patiënt glijdt vanzelf naar boven.
  • Indien de patiënt niet kan assisteren vraag hem of haar dan naar de buik te kijken. Hou één hand onder de dijen en één hand bij het hoofdeinde. Trek vervolgens de patiënt hogerop in bed.
  • De AllGlide™ kan ook gebruikt worden voor algemene positionering in bed.
  • Verwijderen van het glijzeil: Steek één arm in de buisvorm en trek het glijzeil in diagonale richting onder de patiënt vandaan. Houd daarbij de patiënt goed tegen met de vrije hand.

Voorzorgsmaatregelen
Plaats het bed op ergonomische werkhoogte. Leg het hoofdeinde van het bed plat en behoud één hoofdkussen. Gebruik goedgekeurde transfertechnieken. Deze handleiding beschrijft slechts één algemene toepassing van het glijzeil. Elke situatie is anders en houdt daar rekening mee. Stimuleer de patiënt om de eigen krachten te gebruiken.

Het AllGlide™ glijzeil is geen tillaken! Laat het glijzeil nooit op de grond liggen wegens slipgevaar. Indien het glijzeil in bed blijft liggen, zorg er dan voor dat een steeklaken bovenop het glijzeil ligt. Bij tekenen van slijtage het glijzeil niet meer gebruiken.

Glijzeil instructiefilms
   


De voordelen van kopen bij AllweCare medical B.V.
   


Klik op onderstaand artikel en bestel direct
AllGlide
AllGlide glijzeil 130x90cm
1
GLIDE13090
AllGlide glijzeil 130x90cm 1 stuks
x € 59,90


+31 (0)24 - 677 78 00