LaproCare Flexible huidplaat wordt verbeterd!

Vrijdag 19 mei 2023

Goed nieuws voor alle gebruikers van de LaproCare Flexible huidplaat!

Hoewel de LaproCare Flexible huidplaat bij de meeste stomadragers goed bevalt, kan onder bijzondere omstandigheden de huidplaat inscheuren. Hierdoor zal het zakje minder goed op de buik blijven plakken.

In de komende maanden zal de LaproCare Flexible huidplaat worden verbeterd! Het is de grondstofleverancier gelukt om de transparante folie significant sterker te maken. Gelukkig verandert er niets aan de overige specificaties van de huidplaat, zoals de dikte en de kleefkracht. De bestaande gebruiker zal dus zonder moeite op deze verbeterde LaproCare Flexible huidplaat kunnen overstappen. 

Wanneer kunt u de verbetering verwachten?
In de maanden mei t/m augustus van dit jaar is er sprake van een overgangssituatie. Afhankelijk van de omloopsnelheid en de voorraad zal de ene productvariant eerder verkrijgbaar zijn in de verbeterde versie dan de andere. Wij proberen om deze periode zo kort mogelijk te houden. De verbetering omvat alle LaproCare Flexible producten met uitzondering van de XL versie. Bij deze versie laat de verbetering langer op zich wachten. Kijk hier naar het gehele Flexible assortiment.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar overzicht